Gratis postcode check

Ontvang een rapportage op maat

Is uw bedrijf klaar voor de beste internetverbinding?

Stabiel, snel en veilig internet is voor bedrijven steeds belangrijker. Een toenemend aantal bedrijven gebruikt internet voor haar core business: van volledige online werkplek tot bellen via internet (cloud telefonie) en van alarmcentrale tot pinapparaat of kassa. Steeds meer bedrijfskritische processen zijn afhankelijk van een goede internetverbinding. Afhankelijk van uw zakelijk internetgebruik is het interessant om eens te controleren of uw huidige internetverbinding nog wel voldoet aan uw bestaande (en toekomstige) internetgebruik.

Waarom RSE telecom & ICT?

  • Hoge bandbreedtes als maatwerk op uw locatie
  • Managed Router voor hoge beschikbaarheid
  • Geen downtime door 4G Back-up
  • Provider onafhankelijk

Welke internetverbinding past bij uw bedrijf?

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen beschikbaar, met ieder hun eigen voordelen. We zetten ze graag samengevat voor u op een rij:

Internet over telefoonlijn

Via een wijkkast hebt u internet dankzij een koperen verbinding. ADSL en VDSL zijn kostenefficiënt, zijn op veel plaatsen beschikbaar en kunnen een snelheid tot 100 Mbps download en 20 Mbps upload halen. Hierdoor is het geschikt voor bedrijven tot 10 medewerkers.

Internet over televisiekabel

Met internet via een coaxkabel hebt u profijt van een internetsnelheid van 1000 Mbps download en 50 Mbps upload. Internet over televisiekabel is geschikt voor bedrijven die een hoge internetsnelheid nodig hebben.

Internet over glasvezel

Via internet over glasvezel kunt u ontzettend hoge internetsnelheden behalen, tot wel meerdere gigabits per seconde, zowel voor downloaden als voor uploaden. Daarmee is glasvezel ontzettend geschikt voor grotere bedrijven die afhankelijk zijn van stabiel en snel internet. Daarnaast heeft glasvezel geen vertraging - een belangrijke factor voor bedrijven die draaien op precisie, zoals een productiebedrijf.

Mobiel internet

Is er totaal geen hoge bandbreedte aanwezig, heeft u een tijdelijke locatie of gaat de verhuizing sneller dan de aanleg van internet? Dan is er altijd een optie om gebruik te maken van 4G/5G internet. Via de “telefoonmasten” gebruikt u internet over het mobiele netwerk. Verhuist uw werkplek geregeld van bijvoorbeeld bouwplaats naar bouwplaats? Dan verhuist dit internet gewoon met u mee.

Welke internetverbindingen zijn beschikbaar voor uw bedrijf? Doe de postcodecheck

Voor internet over glasvezel is het belangrijk om te weten wat de beschikbaarheid is in uw regio. In veel gevallen is er al wel glasvezel aangelegd, maar veel bedrijven zijn hier nog niet mee verbonden. Doe de postcodecheck om te controleren of uw bedrijf klaar is voor het beste internet.

Gratis postcode check

Ontvang een rapportage op maat

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met onze adviseur:

De oplossingen van RSE telecom & ICT

Wat uw huidige bedrijfssituatie ook is en welke verbindingsopties u als bedrijf ook heeft: RSE telecom & ICT heeft een passende internetoplossing voor uw situatie.

Provider-onafhankelijk

Doordat RSE business partner is van/met meerdere providers adviseren wij u provider-onafhankelijk wat voor u de beste oplossing is. Met onze technische expertise is het maken van een stabiele verbinding voor ons dagelijks werk. Zo kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld 4G back-up of internet via een andere provider als back-up verbinding. Met zo’n back-up bent u (bijna) altijd verzekerd van internet, is uw bedrijf bereikbaar en kunnen uw medewerkers altijd doorwerken.

RSE Managed Router

Een belangrijke oplossing die RSE telecom & ICT als toevoeging biedt is de RSE Managed Router. We plaatsen een Draytek router, voorzien van de laatste updates van het apparaat. Dankzij automatische updates en back-ups houden we uw internetverbinding op afstand veilig en up-to-date. Met de RSE Managed Router is uw internetverbinding een stuk veiliger, stabieler en wordt dit proactief beheerd vanuit een centraal managementsysteem. Proactieve monitoring van uw Draytek zorgt voor directe actie vanuit RSE bij eventuele uitval en het up-to-date houden van uw router. In geval van storingen of andere meldingen worden deze automatisch naar onze helpdesk doorgezet, zodat we u nog sneller kunnen helpen.

Vodafone Managed Netwerk Services

Een andere oplossing waarmee RSE telecom & ICT u kan ontzorgen is met de Vodafone Managed Netwerk Services. Vodafone levert de Managed Internet dienst, een volledig beheerde toegang tot internet, flexibel en met de mogelijkheid om extra beveiliging af te nemen. De Managed Internet Access biedt u een transparante verbinding tussen uw bedrijfsnetwerk en het internet en kan via xDSL, COAX en glasvezelverbindingen geleverd worden. De Managed Internet oplossing leveren we met beheerde routers op de verbindingen. Deze zijn op uw wensen af te stemmen op gebied van functionaliteit, serviceniveaus, responstijden, reparatietijden en beschikbaarheid.

Gratis postcode check

Ontvang een rapportage op maat

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?