Flexibele verbinding

Wat voor bedrijf of organisatie u ook runt: klanten, relaties en collega’s moeten u kunnen bereiken. Bereikbaarheid  en toegang tot het internet zijn van levensbelang. Daarom moeten uw bedrijfstelefonie en internetverbinding altijd optimaal werken. Bij RSE kiest u voor stabiele en betrouwbare netwerken, platformen, centrales , toestellen en IT apparatuur. Uw flexibele verbinding is essentieel voor betrouwbare telefonie, mobiel en vast, desgewenst in één omgeving met dezelfde nummers en vlekkeloze doorschakel- en bereikbaarheidsmogelijkheden.

Optimale bereikbaarheid

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend: altijd en overal contacten onderhouden met klanten, relaties, leveranciers en collega’s. Wij weten als geen ander dat bereikbaarheid erg belangrijk is voor elke organisatie.

Integratie van diensten

De focus bij zakelijke oplossingen ligt altijd op optimale bereikbaarheid en connectiviteit. Integratie van diensten maakt de optimale situatie bereikbaar en betaalbaar. En waarom kiest u voor RSE? Omdat wij weten hoe belangrijk bereikbaarheid voor u is. Daarom staan wij altijd snel voor u klaar staan met oplossingen. In een handomdraai verhogen wij uw bandbreedte of maken nieuwe diensten of een nieuw vast of mobiel toestel beschikbaar

Onderzoek wijst uit: na 40 seconden wachten heeft 15% van de bellers opgehangen

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?