Wijziging abonnement Telfort Zakelijk biedt kansen Wijziging abonnement Telfort Zakelijk biedt kansen

Wijziging abonnement Telfort Zakelijk biedt kansen

Terug naar Nieuws

Vanaf 1 oktober 2016 wijzigt Telfort Zakelijk zowel de tarieven als de voorwaarden van de abonnementen. Hierdoor heeft u de kans om uw Telfort Zakelijk abonnement kosteloos te beëindigen vóór 26 september 2016 en te kiezen voor een aantrekkelijker alternatief.

Welke wijzigingen voert Telfort Zakelijk door?
Telfort Zakelijk wijzigt de abonnementstarieven van bepaalde producten en bundels, evenals de gesprekstarieven. Daarnaast worden zowel de algemene voorwaarden als de productvoorwaarden van Telfort Zakelijk abonnementen aangepast.

Profiteer van de Telfort Zakelijk-wijzigingen en richt uw communicatie nog slimmer in
Door de wijzigingen van Telfort Zakelijk heeft u de kans uw contract kosteloos op te zeggen vóór 26 september 2016. Dit is voor u dé gelegenheid om te kijken naar een nog betere oplossing voor uw communicatie. Er zijn vele aantrekkelijke alternatieven die naast kostenbesparing veel voordeel opleveren qua functionaliteit en gemak. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om de mobiele, vaste en datacommunicatie met elkaar te integreren, zodat u altijd optimaal bereikbaar bent per e-mail en telefoon?

Meer functionaliteit, betere voorwaarden en een scherper tarief
Laat u adviseren door de adviseurs van RSE Telecom & ICT. Wij zorgen voor Telecom & ICT-oplossingen die feilloos aansluiten bij uw organisatie. Hiermee kunt u fors besparen op de communicatiekosten en een overstap is snel geregeld! Bovendien zijn onze contracten gebaseerd op flexibiliteit en kan er eenvoudig geschakeld worden tussen de diverse diensten. U kunt dus overstappen zonder risico in een toekomst vaste overeenkomst!

Profiteer van deze gelegenheid om de communicatie binnen uw organisatie optimaal in te richten. Neem uw contract vóór 26 september 2016 onder de loep en laat u adviseren door de specialisten van RSE Telecom & ICT om de perfecte communicatieoplossing voor uw bedrijf te realiseren.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?