Vodafone netwerk: beste van Nederland en internationaal top Vodafone netwerk: beste van Nederland en internationaal top

Vodafone netwerk: beste van Nederland en internationaal top

Terug naar Nieuws

Het Vodafone netwerk is het beste van Nederland. Ook behoort het mobiele netwerk van Vodafone tot de internationale top. Dat bleek uit de eerste grootschalige Nederlandse netwerkvergelijking. Internationaal onderzoeksbureau P3 Group maakte dit eind augustus bekend. RSE telecom & ICT is Vodafone Business Partner.

Internationaal
Het onderzoek van P3 Group is de eerste onafhankelijke netwerkvergelijking op grote schaal in Nederland. Het maakt deel uit van een internationale reeks. Dit onafhankelijke
bureau onderzocht de afgelopen jaren al netwerken in onder meer Engeland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Beste ter wereld
P3 Group onderzocht gedurende twee weken in heel Nederland – zowel in stedelijke als landelijke gebieden - ongeveer 200.000 telefoongesprekken en bijna 30.000 datasessies. Met 881 van de 1000 punten was Vodafone net iets beter dan nummer 2 KPN. P3 Group onderstreept dat de Nederlandse mobiele netwerken tot de beste telecominfrastructuren ter wereld behoren.

Onafhankelijk
Het onafhankelijke onderzoek betrof de technische prestaties van de Nederlandse mobiele netwerken. Gemeten werden onder meer de beschikbare dekking en capaciteit, de kwaliteit van het signaal en beschikbare technologieën

Klantperspectief
Ook keek dit onderzoek heel sterk naar de netwerkprestaties vanuit het perspectief van de klant. De netwerkmix die bepalend is voor de klantervaring, is  een combinatie van  dekking, snelheid, capaciteit, stabiliteit, gebruikte hardware.

Vodafone Business Partner
RSE telecom & ICT is Vodafone Business Partner. Onlangs kregen wij van Vodafone de onderscheiding Solutions Partner of the Year 2015. Het resultaat van dit onderzoek sterkt ons alleen maar meer in het vertrouwen dat Vodafone een leverancier en partner is waarom wij vol vertrouwen kunnen bouwen.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?