Vakantie of vrije dagen? Denk aan uw voicemail! Vakantie of vrije dagen? Denk aan uw voicemail!

Vakantie of vrije dagen? Denk aan uw voicemail!

Terug naar Nieuws

Hebt u vakantie of wat vrije dagen? Wees dan goed voorbereid. Denk er bijvoorbeeld aan dat u uw voicemail of telefoonbeantwoorder goed instelt. En denk ook eens aan het activeren van de out-of-office-reply van uw e-mail. De medewerkers van RSE Telecom & ICT helpen u graag.

Telefoonbeantwoorder
Hebt u een geïntegreerde telefoonbeantwoorder, dan helpen wij u graag met het instellen van uw welkomstboodschap. Wij vragen u wel om daarvoor even een afspraak te maken.

Out-of-office-reply
Beantwoordt u e-mails tijdens uw vakantie niet of later? Vergeet dan niet om dit uw relaties even te laten weten. Dat kan heel effectief dor het instellen van out-of-office-reply: iedereen die u een e-mail stuurt krijgt dan automatisch antwoord met de mededeling dat u er even niet bent en tot welke datum u afwezig bent. Wij helpen u graag met het instellen van uw out-of-office-reply.

Nieuwsbrief aanbieding: Tiptel 332 clip
Heeft u geen telefoonbeantwoorder? Voor de lezers van deze nieuwsbrief hebben wij nu een speciale aanbieding: de Tiptel 332 clip telefoonbeantwoorder voor slechts 129
euro (exclusief installatie). De Tiptel 332 is volledig geschikt voor de Nederlandse markt. Deze telefoonbeantwoorder is zeer uitgebreid qua functies, met onder meer een opnamecapaciteit van vijftig minuten, drie individuele meldteksten tot drie minuten en nummeroproep. Ook kan de Tiptel 332 telefoongesprekken opnemen en is hij op afstand te bedienen.

Neem contact op voor meer informatie of het aansluiten van deze telefoonbeantwoorder.

 

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?