Unified communications maakt MKB telefonisch bereikbaar Unified communications maakt MKB telefonisch bereikbaar

Unified communications maakt MKB telefonisch bereikbaar

Terug naar Nieuws

Telefonisch bereikbaar zijn is en blijft essentieel voor het bedrijfsleven. De ervaring leert dat zakelijke gebruikers zo eenvoudig mogelijk optimaal bereikbaar willen zijn. Met andere woorden: één nummer voor zowel vaste als mobiele telefonie. RSE telecom & ICT biedt totaaloplossingen op maat met unified communications.

Bereikbaar
Bereikbaar zijn via één telefoonnummer via pc, laptop, tablet en (mobiele) telefoon vinden werknemers belangrijk. Daarnaast willen ze ook snel en eenvoudig het ook kunnen
zien wie van hun collega's op welke manier beschikbaar is. Inzage in bereikbaarheidsstatistieken is voor een minderheid ook belangrijk. RSE telecom & ICT anticipeert op deze wensen met oplossingen op maat.

Hoge verwachtingen
Voor bedrijven in vele branches is het van belang dat hun medewerkers optimaal telefonisch bereikbaar zijn, zowel voor klanten, relaties als collega’s. Organisatie, coördinatie, klantcontacten, opvolging en probleemoplossing: persoonlijke contacten zijn hierbij van wezenlijk belang voor vele aspecten van de bedrijfsvoering. Onze zakelijke klanten mogen hiervan hoge verwachtingen hebben, wij maken ze waar. Vraag gerust onze klanten naar een referentie.

Unified communications
Unified Communications oplossingen zijn betaalbare en efficiënte toepassingen die voorzien in bereikbaarheid via één telefoonnummer op verschillende devices, weergave van
beschikbaarheid van collega's en opname van gesprekken. Unified Communications oplossingen zijn ook beschikbaar als een hosted telefonie, met andere woorden in de  cloud. Dit maakt oplossingen betaalbaar voor het MKB en kunnen ze meegroeien met de groei van het bedrijf.

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?