Unieke primeur RSE op Promotiedagen: laad je mobiel op in een half uur! Unieke primeur RSE op Promotiedagen: laad je mobiel op in een half uur!

Unieke primeur RSE op Promotiedagen: laad je mobiel op in een half uur!

Terug naar Nieuws

Je mobiel helemaal opladen binnen een half uur. Deze unieke primeur voor Noord-Nederland presenteert RSE Telecom & ICT tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland in Martiniplaza. Met Charge to Go biedt RSE bezoekers van deze Promotiedagen deze unieke service.

Half uur
Sterke processoren, high-resolution beeldschermen, zware apps en internet. Ze zorgen ervoor dat de batterij van je mobiel snel leeg raakt. Bij veelvuldig gebruik van je mobiel, houdt je batterij het tegenwoordig geen dag meer vol. Met Charge to Go is je mobiel binnen een half uur weer helemaal vol.

Bereikbaar
Bereikbaar zijn is voor de zakelijke gebruiker van levensbelang. Ga je een dag naar de Promotiedagen, dan is het best mogelijk dat zo gaandeweg de dag je mobiel leeg raakt. Kom dan naar onze stand nummer 2175 en wij laden de smartphone of tablet binnen een half uur voor je op. Gegarandeerd honderd procent veilig. Innovatief Charge to Go is een volledig Nederlandse vinding, innovatief en high-tech. Hiermee biedt RSE Telecom & ICT klanten, relaties en beursbezoekers een extra service. En dat pas helemaal bij RSE.

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?