UC: complete technische integratie van alle communicatie UC: complete technische integratie van alle communicatie

UC: complete technische integratie van alle communicatie

Terug naar Nieuws

Unified Communications (UC) staat voor de technische integratie van alle communicatiemiddelen binnen jouw organisatie: agenda, e-mail, chat, voip, webconferenties, instant messaging en apparaten als smartphones en tablets. Met UC Smart en UC Suite van Unify zijn er oplossingen op maat, hoe intensief je UC ook wilt gebruiken. Snelle communicatie voor efficiëntere bedrijfsvoering.

Effectief
Een fax is te lezen als e-mail, een e-mail is te beluisteren als voicemail en chatten, bellen en videoconferencing vinden op hetzelfde platform plaats. Medewerkers hoeven slechts één mailbox bij te houden. Alle communicatiemiddelen komen met UC bij elkaar, wat gemak, snelheid en duidelijkheid van informatiestromen optimaliseert, de afhankelijkheid van media en apparaten verkleint en daarmee de effectiviteit van bedrijfsprocessen bevordert.

Unify
Unify is een vooruitstrevende UC-aanbieder. Met Unify is integratie van de totale IT-omgeving mogelijk. Voor zowel de standaard als de veeleisende gebruiker biedt Unify mogelijkheden. Zo is er UC Smart voor de standaard-gebruiker en UC Suite voor de intensieve gebruiker. Belangstelling? Neem contact op en wij informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?