Samsung Galaxy S5 nu uit voorraad leverbaar Samsung Galaxy S5 nu uit voorraad leverbaar

Samsung Galaxy S5 nu uit voorraad leverbaar

Terug naar Nieuws

De gloednieuwe Samsung Galaxy S5, is nu uit voorraad leverbaar bij RSE Telecom & ICT. Speciaal voor lezers van onze nieuwsbrief bieden wij een aantrekkelijke actie: bij aankoop van een nieuwe Samsung Galaxy S5 krijgt u een pakket accessoires ter waarde van 50 euro helemaal gratis.

Android 4.4
De nieuwe Samsung Galaxy S5 presteert nog beter. Zo beschikt het 4G-toestel over een razendsnelle 2,5 GHz quad-coreprocessor met 2 GB werkgeheugen, waarmee elke app of game probleemloos werkt. Dankzij Android 4.4 beschikt de gebruiker over ruim een miljoen apps uit de Google Play Store. De standaard 16 GB opslagcapaciteit is eenvoudig uit te breiden

Laag stroomverbruik
Ook draagt Android 4.4 bij aan spaarzaam gebruik van de krachtige 2800 mAh accu. Extra besparen op stroomverbruik kan met de Ultra Power Saving Mode

5,1”display
Dankzij de snelle processor en grafische chip, zien de beelden er geweldig uit op het 5,1” display dat uitblinkt in levendige kleuren en een uitstekende kijkhoek. Het scherm is altijd goed leesbaar, zowel in een donkere ruimte als buiten in de zon.

16 megapixel camera
De indrukwekkende 16 megapixel camera extreem snel scherp in slechts 0,3 seconde en biedt HDR-beeldoptimalisatie voor zowel foto’s als video’s. De camerasensor is geoptimaliseerd voor meer lichtinval en betere kleurenbalans. Het toestel maakt video-opnamen in 4K.

Veilig en zeker
De Samsung Galaxy S5 is voorzien van een vingerafdrukscanner om het toestel te unlocken. De vingerafdrukken kunnen ook worden gebruikt voor PayPal-betalingen. Het toestel is verder water- en stofdicht, dus beschermd tegen ongelukjes bij het alledaags gebruik.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?