RSE telecom & ICT wint dealercompetitie van Technocon RSE telecom & ICT wint dealercompetitie van Technocon

RSE telecom & ICT wint dealercompetitie van Technocon

Terug naar Nieuws

RSE telecom & ICT heeft de Technocon Dealercompetitie 2016 gewonnen. De jury wees RSE als winnaar aan vanwege uitstekende verkoopresultaten en hoge klanttevredenheid. Technocon biedt met de Moving intelligence software oplossingen voor het real-time volgen van voertuigen. RSE telecom& ICT is zeer ingenomen met de overwinning in de Technocon Dealercompetitie. Wij beschouwen deze award als een heel mooie erkenning van onze inzet om de uitstekende producten van Technocon aan te bevelen en aan de man te brengen onder onze klanten.

Moving Intelligence
Met Moving Intelligence krijgen organisaties met een wagenpark inzicht in alles wat beweegt Een totaalconcept in online wagenparkbeheer, 24/7 eenvoudig en snel als maatwerkpakket in te zetten voor elke organisatie, wat de wensen ook zijn. Moving Intelligence is toegankelijk vanaf elke gangbare  computer, laptop, tablet en smartphone.

Veiligheid onderweg
Veiligheid is van groot belang voor uw mensen en auto’s. Daarom biedt Moving Intelligence diverse diensten op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan diefstalopsporing, melding van inbraakalarm, een paniekknop, sabotagedetectie en startonderbreking. Met de jammingblocker kunnen autodieven het verstoren van het GPS-signaal van de gestolen auto wel vergeten.

Wagenparkbeheer
Krijg 24/7 inzicht in het functioneren van uw wagenpark en uw chauffeurs en houd uw mobiliteitsadministratie eenvoudig automatisch bij. Fleetmanagement met duidelijke online afhandeling van ritgegevens, tijdsregistratie, gebruikersidentificatie, tracking & tracing en veiligheid. Optimale communicatie en gebruiksvriendelijkheid met Moving Intelligence.

Duurzame Mobiliteit
Moving Intelligence helpt u bij het halen van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot dankzij Het Nieuwe Rijden en effectieve inzet van elektrische voertuigen. Duurzame mobiliteit houdt niet op bij techniek, bereik resultaten op het gebied van onder meer rijstijlanalyses, snelheidsrapportages en stilstandmomenten. Samen met Technocon werken wij aan nieuwe concepten die bijdragen aan duurzame mobiliteit.

Ja, ik wil meer weten over Moving Intelligence.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?