RSE telecom & ICT behaalt status Microsoft Gold Partner RSE telecom & ICT behaalt status Microsoft Gold Partner

RSE telecom & ICT behaalt status Microsoft Gold Partner

Terug naar Nieuws

RSE telecom & ICT is door Microsoft gecertificeerd als Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner, dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft partner kan worden gecertificeerd.

RSE telecom & ICT is al jaren actief in het adviseren en leveren van Microsoft software licenties. Steeds meer klanten willen echter gebruik maken van Microsoft Cloud diensten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365, Azure en CRM Online. RSE informeert en adviseert bedrijven en instellingen al geruime tijd over het complete Microsoft Cloud software portfolio.

Het behalen van de Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner certificering is niet eenvoudig en wordt toegekend op basis van de groei van het aantal klanten, Microsoft klanttevredenheid onderzoeken en inhoudelijke verkoop en technische examens. RSE heeft hierbij rechtstreeks ondersteuning gekregen van de technische teams van Microsoft.

Met het Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner certificering tonen wij aan over de juiste competenties te beschikken om niet alleen klanten te adviseren, maar ook de Cloud omgeving te kunnen inrichten en te beheren. Dit geeft de klant uiteindelijk een vertrouwd gevoel.

Joost Smits, Directeur/eigenaar RSE telecom & ICT:

"Het behalen van deze Microsoft certificering geeft onze klanten het vertrouwen dat RSE telecom & ICT over de juiste expertise beschikt om ze te helpen bij hun Cloud strategie te bepalen en in te richten. Met onze adviezen en in de uitvoering van onze IT consultants helpen wij onze klanten om van hun traditionele ICT-omgeving succesvol over te stappen naar een op cloud technologie gebaseerde ICT-infrastructuur.”

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?