Panasonic UC Pro, uw medewerkers wereldwijd mobiel verbonden Panasonic UC Pro, uw medewerkers wereldwijd mobiel verbonden

Panasonic UC Pro, uw medewerkers wereldwijd mobiel verbonden

Terug naar Nieuws

Moeiteloze, directe mobiele connectiviteit voor medewerkers over de hele wereld dat biedt de gloednieuwe Panasonic UC Pro. Met een capaciteit van meer dan 2500 toestellen is dit gloednieuwe systeem voor Unified Communication een perfecte oplossing voor middelgrote en grote organisaties: voor tijdbesparing, nuttige functionaliteit voor telewerkers en lagere gebruikskosten.

Panasonic UC Pro is een gloednieuw systeem voor Unified Communication, dat in combinatie met de bekende KX-NS-serie een complete communicatieoplossing biedt. UC Pro is compatibel met alle gangbare apparaten zoals pc's, Macs, laptops, tablets en smartphones.

Beheer
UC Pro is eenvoudig te integreren in bestaande infrastructuren, alle gangbare CRM-systemen en Microsoft Outlook. Dit maakt wereldwijd beheer van onder meer planningen en agenda’s verrassend eenvoudig. UC Pro biedt verder functionaliteit voor spraak- en videogesprekken, tekst- en audiochats.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk
Panasonic Marketing Manager for Communication Solutions Carlos Osuna noemt UC Pro is ‘ons meest veelzijdige en gebruikersvriendelijke systeem ooit’: ,,Dankzij de  compatibiliteit met meerdere apparaten, de gebruiksvriendelijke functionaliteit en de uitgebreide mobiele mogelijkheden, kunnen medewerkers altijd meteen zaken doen, waar ze ook zijn.’’

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?