Panasonic communicatieservers: superslim IP platform Panasonic communicatieservers: superslim IP platform

Panasonic communicatieservers: superslim IP platform

Terug naar Nieuws

Vaste telefonie met ingebouwde voicemail en faxserver, volledige e-mailintegratie en agenda-integratie met Exchangeservers. Panasonic communicatieservers bieden al deze functionaliteiten voor dagelijks gebruiksgemak: stabiele en degelijke IP-platformen voor superslimme bedrijfscommunicatie.

Stabiel en klantvriendelijk
Panasonic communicatieservers worden ontwikkeld als stabiele producten voor dagelijks zakelijk gebruik, die voldoen aan alle huidige eisen voor functioneel zakelijk gebruik. Klantvriendelijk is de callcenteroplossing, met inrichting van keuzemenu’s en wachtrijen helemaal naar wens. En monitoring van bijvoorbeeld wachttijden.

Beter, productiever en lagere kosten
Verbeteren van de communicatie, verlaging van de kosten en verhoging van de productiviteit zijn de belangrijkste pijlers bij Panasonic.

Maatwerk
Hardware en software is bij Panasonic opgebouwd in overzichtelijk modules. Je gebruikt de modules die je wenst of nodig hebt. Zo biedt Panasonic altijd een oplossing op maat. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid van integratie van bestaande apparatuur, zoals analoge telefoons en intercoms.

Unified communications
UC integreert agenda-functionaliteit, e-mail, web vergaderen en instant messaging tussen computers en (mobiele) telefonie. Panasonic biedt vele mogelijkheden voor
UC-oplossingen, bijvoorbeeld een fax of voicemailbericht ontvangen als e-mail. 

Vast en mobiel
Panasonic maakt volledige integratie van vast en mobiel mogelijk. Met ruime keuze in functionaliteit van bureautoestellen, de mogelijkheid van een 1-nummerplan en de mogelijkheid van een eigen draadloos netwerk.

Wilt u hulp of advies? Neem contact op met ons.

 

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?