Nieuw: Vodafone Red Pro, voor bellen, sms & data in Europa Nieuw: Vodafone Red Pro, voor bellen, sms & data in Europa

Nieuw: Vodafone Red Pro, voor bellen, sms & data in Europa

Terug naar Nieuws

Het gloednieuwe Vodafone Red Pro biedt bellen, sms’en en dataverkeer tegen vaste prijzen in heel Europa. De drie varianten Connect, Select & Elite bieden bundels van diverse omvang. En zakelijke gebruikers die hun bundel vooral in Nederland gebruiken, kunnen kiezen voor Biz Basic. RSE telecom & ICT adviseert u graag.

Connect, Select en Elite
De Vodafone Red Pro abonnementen zijn beschikbaar in drie varianten. Bij alle drie is onbeperkt bellen en sms’en in Europa inbegrepen. Alleen bij Red Pro Connect is bellen van Nederland naar andere Europese landen beperkt tot 100 minuten per maand. Bij Red Pro Connect is de inbegrepen databundel 2GB per maand. Bij Red Pro Select is dat 7 GB en bij Red Pro Elite 15 GB. Het abonnement is uit te breiden met extra databundels van 1, 3, 5 en 10 GB die ook binnen Europa geldig zijn. Inbegrepen bij alle drie de abonnementen zijn extra’s zoals data sharing en Vervangend Toestel Service.

Biz Basic
Zakelijke gebruikers die hun mobiel met name in Nederland gebruiken, kunnen kiezen voor Biz Basic. Dat is een zeer scherp geprijsd zakelijk abonnement met maandelijks 750MB internet en 200 belminuten in Nederland. De bundels bij Biz Basic zijn alleen in Nederland te gebruiken.

Splitsing belkosten en prijs toestel
Bij deze nieuwe abonnementen is betaling van het toestel losgekoppeld van de abonnementskosten. U weet precies wat uw toestel kost en kunt deze maandelijks aflossen, in één keer betalen of een combinatie van beide.

Vodafone in de rest van de wereld
In de rest van de wereld kunt u gebruik blijven maken van de Alles-in 1 op Reis Wereld Dagbundel en de Alles-in 1 op Reis Wereld Dagbundel XL. Voor klanten die veel naar de VS en Canada reizen is er een speciale uitbreiding van het Red Pro abonnement beschikbaar. Deze extra bundel loopt door tot einde contract en is niet tussentijds op te zeggen.

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?