Microsoft stopt met ondersteuning Windows Vista Microsoft stopt met ondersteuning Windows Vista

Microsoft stopt met ondersteuning Windows Vista

Terug naar Nieuws

Microsoft  stopt op 11 april 2017 stopt met ondersteuning van Windows Vista. Vanaf die datum houdt Microsoft geen beveiligingsupdates meer bij voor deze Windowsversie. Al eerder stopte Microsoft met de ondersteuning van Windows XP en alle besturingssoftware uit 2003. Onze ICT-experts kunnen u precies vertellen welke risico’s werken met deze software inhoudt.

Windows Levenscyclus
De Windows Levenscyclus is de tijd van het uitbrengen van het product tot de dag waarop het niet langer wordt ondersteund. Alle Windows-producten hebben zo’n levenscyclus. Deze levenscyclus helpt gebruikers bij beslissingen over het uitvoeren van upgrades en het aanbrengen van andere wijzigingen aan de software.

Einde van de ondersteuning
Is de levenscyclus afgelopen, dan betekent dit einde van de ondersteuning van Microsoft van het product. De producent biedt dan niet langer automatisch herstel, updates of online technische ondersteuning. Zonder Microsoft-ondersteuning door Microsoft ontvangt u geen beveiligingsupdates meer om uw hardware te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.

Partner van Microsoft
Als partner van Microsoft helpen wij bedrijven bij het zoeken naar de Windows-mogelijkheden die het beste passen bij de bedrijfsbehoeftes. Zo houdt u uw hardware altijd up-to-date.

Ja, ik wil meer weten over werken met Windows.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?