Meer efficiency, minder kilometers met toptools voor Skype Meer efficiency, minder kilometers met toptools voor Skype

Meer efficiency, minder kilometers met toptools voor Skype

Terug naar Nieuws

RSE telecom & ICT biedt diverse toptools die werken met Skype nog gemakkelijker en efficiënter maken. Flexwerken en meetings van mensen op verschillende locaties maken hoge onkosten door reizen overbodig. Met toptools voor optimale bereikbaarheid op de vaste computer, speakerphone voor elke mobiele en vaste device en volledige integratie in vergaderruimtes biedt Skype enorme kansen voor verbetering van uw efficiency op de werkvloer.

Kuando BusyLight
Missen uw medewerkers ook regelmatig een Skype-oproep? Staan bij u op de werkvloer ook de speakers van de computers uit? Of werken uw medewerkers met headsets, die zij regelmatig even af zetten om met collega’s te overleggen? Dan horen zij de inkomende Skype-oproep niet. De Kuando BusyLight Alert Speaker is dé oplossing op maat voor Skype for Business. Busylight geeft alleen een signaal bij inkomende gesprekken of berichten en geen enkel ander geluid. Zo zijn uw mensen uitstekend bereikbaar op Skype.

Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration kit
Integreer Skype for Business volledig in uw vergaderruimte met de Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration kit. Deze conferentietelefoon plus webcam vormen samen een veelzijdig videoconferencing apparaat. De telefoon met drie microfoons en luidspreker met HD Voice, Acoustic Clarity en NoiseBlock technologieën zorgt voor hoge kwaliteit audioconferencing met een bereik van zes meter.

Sennheiser speakerphone SP 20
Plug-in and talk. Zo eenvoudig werkt de Sennheiser speakerphone SP 20 ML. Deze mobiele speakerphone maakt persoonlijke gesprekken of telefonische conferenties mogelijk via softphones op PC's, laptops, tablets en smartphones. De Echo Cancellation technologie en dual-talk functionaliteit zorgen voor een kraakhelder geluid, u hebt het gevoel dat  u bij elkaar in één ruimte zit.

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?