Lekker op vakantie? Drie gouden tips voor een veilig gevoel Lekker op vakantie? Drie gouden tips voor een veilig gevoel

Lekker op vakantie? Drie gouden tips voor een veilig gevoel

Terug naar Nieuws

Gaat u binnenkort op vakantie? U geniet pas echt lekker van uw welverdiende rust als uw veiligheid en communicatie goed zijn geregeld. RSE telecom & ICT heeft drie gouden tips voor u.

tip 1: Camerabeveiliging voor uw pand of woning
Bescherm uw bedrijf en woning tegen ongewenste indringers tijdens uw vakantie. Met camerabewaking van RSE telecom & ICT bent u uitstekend beschermd. Zichtbare camerabeveiliging schrikt indringers af. En gebeurt er toch wat, dan beschikt u over kwalitatief zeer goede beelden, die bruikbaar zijn bij opsporing.

tip 2: Zorg voor goede back-up van uw bedrijfsgegevens
Met een goede back-up zijn uw bedrijfsgegevens en data altijd uitstekend beschermd. RSE Managed Back-Up maakt automatisch back-ups van uw systeem op een externe locatie, voor optimale bescherming tegen alles wat er kan gebeuren. Uitstekende bescherming zonder investeringen, tegen een vaste lage prijs per maand.

tip 3:  Zet automatisch antwoorden bij afwezigheid aan in uw e-mail
Met automatisch antwoorden bij afwezigheid weten uw contacten dat zij tijdens uw vakantie geen snel antwoord van u hoeven te verwachten. U kunt de standaard melding gebruiken, maar beter is in veel gevallen om er een persoonlijke boodschap van te maken. En hebt u een vervanger tijdens uw vakantie, dan is het goed om de naam en contactgegevens van die persoon in de out-of-office-reply te vermelden. Meer informatie over het instellen van automatisch antwoorden bij afwezigheid in Outlook.

Wilt u meer weten? Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?