Lage kosten en vele functies met Vodafone One Lage kosten en vele functies met Vodafone One

Lage kosten en vele functies met Vodafone One

Terug naar Nieuws

Lagere kosten, meer functionaliteiten en betere bereikbaarheid. Het zijn de voordelen van volledige integratie van vast en mobiel bellen. Vodafone One maakt het mogelijk. RSE telecom & ICT biedt het, als nationaal Vodafone Business Partner van het Jaar 2015 Business Solutions.

Vodafone One
Vodafone One is de verzamelnaam van een aantal diensten die vaste en mobiele telefonie aan elkaar koppelen. Integratie van vast en mobiel is bij Vodafone mogelijk voor bedrijven van klein tot groot, met hoe veel medewerkers en vestigingen ook. Met of zonder eigen centrale en met of zonder telefoons. Flexibel en overzichtelijk.

De diensten van Vodafone One bestaan uit:

One Mobile voor mobiele telefonie
Eén eenvoudig basisabonnement, dat aan de hand van de concrete communicatiebehoefte van medewerkers op maat is uit te breiden. Denk hierbij aan add-ons voor onbeperkt bellen en internetten, voor zowel nationaal als internationaal. Dat is Vodafone One Mobile: optimale mogelijkheden tegen een eerlijke prijs, een ideale basis voor de telecombehoefte van elke organisatie.

One Fixed voor vaste telefonie
Vodafone One Fixed biedt optimale bereikbaarheid voor alle medewerkers en optimale flexibiliteit voor uw bedrijf. Een voordelige oplossing voor nieuwe én bestaande  telefonie-infrastructuur. Desgewenst met behoud van bestaande nummers.

One Voice
Uw eigen telefooncentrale: het gemak en voordeel van vast en mobiel in één oplossing. Medewerkers bellen elkaar gratis. Medewerkers zijn altijd optimaal bereikbaar en u  profiteert van flexibele capaciteit, handige gebruiksfuncties en voorspelbare kosten.

One Net 
Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Hosted vast-mobielintegratie is efficiënt en flexibel, eenvoudig uit te breiden of te wijzigen. En zonder beheer en onderhoud, voor een  vaste prijs per gebruiker per maand. De kosten zijn altijd exact bekend. Altijd up-to-date met Vodafone One Net.

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?