Kom langs en maak kennis met RSE Groningen Kom langs en maak kennis met RSE Groningen

Kom langs en maak kennis met RSE Groningen

Terug naar Nieuws

RSE Telecom & ICT bedient sinds kort ook de zakelijke markt in stad en ommeland van dichtbij. Vanuit onze gloednieuwe vestiging Groningen bedienen wij bedrijven en instellingen zoals wij dat graag doen: laagdrempelig, klantvriendelijken persoonlijk. Dat laten we graag zien. Daarom houden wij op woensdag 19 en donderdag 20 november open huis. En daarvoor bent u bij deze hartelijk uitgenodigd!

RSE Telecom & ICT is al 25 jaar specialist in zakelijk
telefonie, mobiel, vast en bellen via internet, zowel met een eigen telefooncentrale als gehost. Daarnaast ontzorgen wij in computernetwerken en hardware voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot.

Helder!
Vanuit Winschoten, Emmen en nu ook Groningen leveren wij zorgvuldig pasklare en betrouwbare oplossingen. Wij verzorgen de aanleg, installatie, 24/7 onderhoud, beheer en reparatie, zowel in de cloud als op eigen servers.

Onze kracht: één maatwerkpakket, één aanspreekpunt, één nota.

Dat is pas helder!

Open huis:
Wij zijn trots op onze nieuwe vestiging Groningen en laten dat graag zien tijdens ons open huis op 19 en 20 november van 10:00 tot 22:00 uur aan de Kieler Bocht 7 in Groningen. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u ons pand bekijken om te zien, horen, voelen en beleven wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?