Jabra Evolve, voor concentratie op een rumoerige werkvloer Jabra Evolve, voor concentratie op een rumoerige werkvloer

Jabra Evolve, voor concentratie op een rumoerige werkvloer

Terug naar Nieuws

Jabra Evolve helpt je in alle rust te werken op elke rumoerige werkvloer. Concentratie, focus en minder prikkels uit de omgeving, zorgen voor hogere productiviteit en betere kwaliteit van werk. Jabra Evolve laat open kantooromgevingen in het voordeel van de organisatie werken. En dat is prettig voor iedereen. Vraag bij RSE Telecom & ICT naar de mogelijkheden en ervaringen.

Beste van beide werelden
Onderzoeken wezen uit: grote, open kantooromgevingen zijn slecht voor de creativiteit, zorgen voor enorme stress bij medewerkers en verslechteren de productiviteit. De ruimte voor de dialoog en kruisbestuiving is prettig en goed, maar voor wie moet focussen op individuele werkzaamheden die concentratie vergen, is de kantoortuin contraproductief. De Jabra Evolve headset geeft je de ruimte voor het beste van beide werelden.

Geen omgevingsgeluid
De verschillende filters van de Evolve headset reduceren het omgevingsgeluid tot een minimum. Met de Acitive Noise Cancellation elimineer je met één druk op de knop alle laagfrequente achtergrondgeluiden zoals gesprekken, radio’s en brommende hardware. Dankzij het uitgekiende ontwerp van de oorschelpen en de speakerkussens zijn de afleidingen van buitenaf tijdens het werken nihil.

Busy Light
De Jabra Evolve is uitgerust met een gespreksindicator in de vorm van oplichtende Busy Light aan de zijkant van de oorschelp. Zo ziet je omgeving gelijk dat je niet beschikbaar bent.

 

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?