iPhone SE de goedkoopste ooit is iets kleiner maar zeer krachtig iPhone SE de goedkoopste ooit is iets kleiner maar zeer krachtig

iPhone SE de goedkoopste ooit is iets kleiner maar zeer krachtig

Terug naar Nieuws

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone ooit. Deze Special Edition heeft het uiterlijk van iPhone 5S met de kracht van een iPhone 6S. De gloednieuwe SE is iets kleiner dan de 6S en vooral een aanrader voor iedereen die de overstap wil maken van de vertrouwde 5 of 5S naar een model met de nieuwste techniek. Want de iPhone SE is een echte krachtpatser.

Zo snel als een iPhone 6S
De SE de eerste iPhone die standaard op iOS 9.3 draait. Dankzij de nieuwste A9-processor en M9-chips is de SE qua snelheid te vergelijken met de 6S, voor de gebruiker van de 5S zeker een aanzienlijke verbetering.

12 megapixel camera
Het toestel is uitgerust met een 12 megapixel-camera die kan filmen tot 4K-resolutie. Deze camera maakt zelfs haarscherpe foto’s bij inzoomen. Speciaal is de functie Live Foto’s. Hierbij wordt anderhalve seconde vóór en na de foto een videofragment vastgelegd, die worden gebundeld tot en foto die je met één druk op de knop tot leven kunt laten komen.

Zeer lange accuduur
De accu van de iPhone SE houdt het met gemak een dag vol, zelfs bij intensief gebruik. En daarmee verslaat deze 1624 mAh-accu zelfs die van de iPhone 6S. Bovendien gebruikt het toestel minder stroom dankzij de zeer efficiënte A9-chip en het kleinere en energiezuiniger scherm.

Reviews iPhone SE
De eerste reviews over de iPhone SE zijn lovend. Zo valt gebruikers de duidelijkheid en leesbaarheid van het beeld op, ondanks het kleinere display. Apps openen razendsnel, de interface draait vloeiend en ook zware games zijn geen probleem

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?