Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT! Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Terug naar Nieuws

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zondag 16 juni. Het evenement trekt naar verwachting meer dan 500.000 bezoekers die kunnen genieten van een indrukwekkende vloot van historische schepen, een uitgebreid cultureel programma en een gezellige sfeer.

Maatschappelijke betrokkenheid vinden we bij RSE erg belangrijk, DelfSail is hier een mooi voorbeeld van. Het evenement brengt mensen van over de hele wereld samen en laat bezoekers genieten van de maritieme wereld. Wij zijn daarom erg trots dat wij onze naam aan DelfSail mogen verbinden en dat wij als sponsor een steentje bij kunnen dragen aan het succes van dit evenement. Dit zorgt er mede voor dat het voor zoveel mogelijk mensen gratis beschikbaar kan worden gesteld. We hopen u deze dagen te mogen verwelkomen bij DelfSail 2024.


Graag tot ziens!

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?