Het “coronavirus” heeft invloed op leveringen! Het “coronavirus” heeft invloed op leveringen!

Het “coronavirus” heeft invloed op leveringen!

Terug naar Nieuws

Op dit moment breidt het coronavirus in een snel tempo uit. De Chinese overheid, zorginstellingen, artsen en inwoners zijn momenteel bezig om de uitbraak zoveel als mogelijk in te perken. Zo zijn er tal van maatregelen genomen en is de overheid in hoogste staat van paraatheid.

Door deze maatregelen van de Chinese overheid wordt een groot deel van de bevolking gedwongen om thuis te blijven/ te werken.

Waarschuwing van toeleveranciers
Enkele van onze partners (waaronder Apple/ Samsung en diverse accessoireleveranciers) hebben reeds gewaarschuwd voor problemen in leveringen van o.a. smartphones accessoires. Tevens zien wij een significante prijsverhoging. Een groot deel van het assortiment komt uit de Chinese maakindustrie maar door de maatregelen is de kans groot dat de magazijnen leegraken en schaarste op de markt dreigt.
 
Welke gevolgen heeft dat voor u?
De voorraden van accessoires zijn op dit moment nog redelijk op peil echter zijn de inkoopcondities minder van toepassing en wordt er steeds meer gewerkt met dagprijzen.
 
Wij zien de prijzen van mobiele telefoons van Apple, Samsung en Huwaei stijgen en worden dagelijks aangepast. Neem voor de meest actuele prijs en beschikbaarheid contact met ons op.
 
We zijn erg begaan met het lot van de vele mensen die getroffen zijn door deze uitbraak en hopen, net als iedereen dat deze situatie snel ten positieve zal veranderen. Uiteraard doen wij ons uiterste beste om vertraging van uw levering te voorkomen.

Bekijk ook

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

NIS 2: Dit is wat u moet weten als ondernemer

Binnenkort worden de richtlijnen voor cyber security aangescherpt door het Europees Parlement. Deze …
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?