Hacken van telefooncentrales nog steeds hot! Hacken van telefooncentrales nog steeds hot!

Hacken van telefooncentrales nog steeds hot!

Terug naar Nieuws

Het hacken van traditionele telefooncentrales is nog steeds hot! Hackers bezorgen het bedrijfsleven alleen al met het hacken van telefooncentrales jaarlijks een schadepost van zo’n elf miljoen euro. Is uw bedrijf wel goed beschermd? RSE telecom & ICT checkt het graag voor u.

Grondige scan
RSE telecom & ICT biedt mogelijkheden en oplossingen om hackers die het op uw telefooncentrale hebben voorzien buiten de deur te houden. Wij voeren een gedegen en grondige scan op locatie uit. Nu tijdelijk voor slechts 95 euro (ex.btw).

Lucratief!
Inbreken op telefooncentrales is zeer lucratief voor hackers. Met de buitgemaakte inlogcodes zetten zij lijnen open naar dure buitenlandse telefoonnummers. Ook leiden ze hun eigen telefoonverkeer via uw telefooncentrale, zodat u opdraait voor de kosten. En die lopen niet zelden in de tienduizenden euro’s. En daar kunnen ook telecomproviders niks aan doen omdat het probleem in uw eigen omgeving zit.

Kwetsbaar
Vooral op afstand bedienbare telefooncentrales zijn kwetsbaar. Dit zijn geliefde prooien voor hackers. In veel gevallen worden de toegangscodes niet of lange tijd niet veranderd. Dit maakt deze centrales extra gemakkelijk toegankelijk voor hackers.

Tips
Tips om een gehackte telefooncentrale te voorkomen:

- verander uw standaardinstellingen
- installeer altijd de laatste beveiligingspatches wanneer deze worden aangeboden
- zorg dat uw systeem voorzien is van een firewall
- laat gesprekken blokkeren naar onder andere risicolanden
- zorg ervoor dat u gesprekken goed kunt rapporteren
- laat alleen de functies instellen die u daadwerkelijk gebruikt

Maak nu gebruik van onze sitecheck tegen het gereduceerde tarief van 95 euro (ex. btw) en laat u informeren naar de mogelijkheden die RSE uw organisatie kan bieden. Neemcontact op met ons.

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?