Galaxy S7 en S7 Edge nieuwe vlaggenschepen Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nieuwe vlaggenschepen Samsung

Galaxy S7 en S7 Edge nieuwe vlaggenschepen Samsung

Terug naar Nieuws

De nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn de krachtige en energiezuinige paradepaardjes van Samsung in 2016. De twee gloednieuwe vlaggenschepen onderscheiden zich door hun fraaie, dunne, stof- en waterbestendig behuizing van metaal en glas. Ten opzichte van voorgangers S6 en S6 Edge valt vooral de snelheid op. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn nu verkrijgbaar bij RSE telecom & ICT.

Buitenkant Galaxy S7 en S7 Edge
Gebruikers zijn laaiend enthousiast over de respectievelijk 5,1 en 5,5 inch grote super-amoled-displays met superscherp beeld dankzij QHD-resolutie. De fraai vormgegeven, dunne, stofbestendige behuizing van metaal en glas is waterdicht tot een half uur op anderhalve meter onder water. Dat maakt van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge een robuust toestel voor zakelijk gebruik dat tegen een stootje kan. De achterzijde is iets afgerond, waardoor het toestel lekker in de hand ligt.

Prestaties S7 en S7 Edge
De krachtige en energiezuinige Exynos 8890-chip wordt bijgestaan door 4GB RAM, waardoor het toestel probleemloos zware apps en processen draait. Beide uitvoeringen zijn voorzien van ondersteuning voor 4G+ en een micro-SD geheugenkaartsleuf aan de zijkant om de 32MB geheugen uit te breiden met maximaal 200MB voor opslag van media (niet voor apps). Verder is de opslagruimte van het toestel uit te breiden en steekt de lens van de camera minder uit, waardoor de achterkant gladder aanvoelt.

Gebruik van de S7 en S7 Edge
De besturing van de Galaxy S7 gebeurt door Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem die gebruikers onder meer afzonderlijke app-permissies laat beheren en de handige zoekfunctie Google Now on Tap bevat. De vernieuwde TouchWiz-skin oogt overzichtelijker en minder druk en is ontwikkeld om stabieler te functioneren. Op de schermrand is een handig snelmenu te vinden voor je favoriete snelkoppelingen, bijvoorbeeld contacten en nieuwsupdates.

Accu en stroomvoorziening
De S7 en S7 Edge zijn uitgerust met diverse accubesparende modi, zoals Doze - de standaardfunctie in Marshmallow die apps sneller laat sluimeren - en het always-on-display. Opladen kan draadloos of met de meegeleverde snellader. Met die laatste zijn de krachtige 3000 mAh accu van de S7 en de grotere 3600 mAh-accu van de S7 Edge in een uurtje volledig opgeladen en klaar voor anderhalf tot twee dagen gemiddeld gebruik.

Verbeterde camera
De 12 megapixel-camera op beide uitvoeringen van de S7 heeft een vernieuwde lens met een diafragma van f/1.7 en een grotere sensor, voor betere foto’s bij weinig licht. Ook focust de camera razendsnel, waarmee snel bewegende objecten prima zijn vast te leggen. Aan de voorkant zit een 5 megapixel-camera voor scherpe selfies en videogesprekken in full-hd.De S7 en S7 Edge verschijnen in de kleuren zwart, wit, goud en zilver.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?