Energiebesparing: lagere kosten en een betere carbon footprint Energiebesparing: lagere kosten en een betere carbon footprint

Energiebesparing: lagere kosten en een betere carbon footprint

Terug naar Nieuws

Reductie van energieverbruik zorgt voor lagere kosten en een betere carbon footprint. Daarmee houdt RSE telecom & ICT bij de inrichting van werkplekken altijd rekening mee, zodat u nog duurzamer en kostenefficiënter kunt werken en produceren. Mooi voorbeeld is de EVO-strategie van telefoonproducent Unify.

Telefonie en dataverkeer
ICT en  telecom kosten stroom. Bij innovaties in telefonie en dataverkeer wordt steeds meer rekening gehouden met verbruik van elektriciteit. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden voor onze klanten sterk rekening met verbruik van energie.

Voorbeelden van energiebesparing
• installatie van apparatuur met laag stroomverbruik
• instellen van spaarstand op apparatuur zoals computers, monitoren, telefoontoestellen en printers

Unify
Onze visie op energiebesparing sluit naadloos aan de nieuwste ontwikkeling bij telefoonproducent Unify: de ECO strategie. Kern van deze strategie is de Eco Boost Technology: reductie van verbruik, zowel bij de productie van de telefoon als bij het dagelijks gebruik. Deze strategie resulteerde inmiddels in de lancering van de nieuwe IP telefoontoestellen
OpenScape Deskphone 35 ECO en 55 ECO. Deze serie toestellen met modern, ergonomisch design is compact en daarmee geschikt voor vele werkplekken. Bovendien zijn deze toestellen voorzien van een headsetaansluiting.

Energiebesparing
Unify OpenScape Deskphone 35 ECO en 55 ECO zorgen voor lager verbruik op de werkplek zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor verbruiken ook de switches en overige randapparatuur minder stroom en is zelfs besparing op klimaatbeheersing mogelijk.

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?