De 5 voordelen van Office 365 De 5 voordelen van Office 365

De 5 voordelen van Office 365

Terug naar Nieuws

Microsoft Office 365 is een uitkomst voor elke professional. Want je hebt als zakelijk gebruiker altijd de beschikking over de nieuwste software. Daarnaast werk je met Office 365 in de cloud, met alle voordelen van dien op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Vijf voordelen
Met Office 365 heb je wereldwijd vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, bestanden en webvergaderingen. Hieronder een overzicht van de vijf grootste voordelen van Microsoft Office 365.

1. Nieuwste software
Met Office 365 beschik je altijd over de nieuwste versies van alle gangbare Micorsoft softwarepakketten: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en Publisher. Office 365 is te gebruiken zowel in de cloud als op lokale servers of computers.

2. Gedeelde e-mail, agenda en contactpersonen
Dankzij de professionele Microsoft Exchange omgeving kunnen e-mail, agenda en contactpersonen, zowel op al je eigen apparaten en als desgewenst binnen de hele organisatie.

3. Centrale dataopslag
Al je bedrijfsdata worden ‘in de cloud’ opgeslagen op serverlocaties met een mate van veiligheid en betrouwbaarheid waarvan je met je eigen stand-alone computer of eigen server alleen maar kunt dromen. Bovendien zijn de data daarmee altijd wereldwijd beschikbaar voor alle medewerkers.

4. Postbus van 50GB
Met een postbus van 50GB heb je de beschikking over e-mail met enorme capaciteit. Voor het probleemloos uitwisselen van zakelijke communicatie, data en bestanden.

5. Beschikbaarheid
Microsoft Office heeft een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9 procent. Voor optimale continuïteit in je bedrijfsvoering.

Microsoft Partner
Als erkend Microsoft Partner verzorgt RSE telecom & ICT de implementatie van Office 365 en de migratie en integratie van elke bestaande omgeving naar Office 365. Zo kunnen alle medewerkers probleemloos gebruikmaken van alle mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op!

 

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?