Bezoek ons op de Promotiedagen in Martiniplaza Standnummer 2064 op het Oldambtplein Bezoek ons op de Promotiedagen in Martiniplaza Standnummer 2064 op het Oldambtplein

Bezoek ons op de Promotiedagen in Martiniplaza Standnummer 2064 op het Oldambtplein

Terug naar Nieuws

Tijdens de Promotiedagen presenteert RSE telecom & ICT u alle mogelijkheden op gebied van Skype for Business en werken in de Cloud. Maar liefst 27% van de Nederlanders werkt niet iedere dag op dezelfde locatie en dit zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Met Skype for Business zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ook als zij niet op dezelfde locatie zijn.

Via het cloud platform Skype for Business heeft u overal toegang tot al uw applicaties. Alle moderne communicatiemiddelen, waaronder al uw Microsoft Office producten zijn geïntegreerd in één systeem. Bovendien vervangt Skype for Business uw volledige telefonieomgeving. 

Wij heten u van harte welkom

In onze Sky(pe) Lounge staan onze specialisten klaar om u alle in’s & out’s met betrekking tot Skype for Business toe te lichten. Bovendien maakt u in onze stand kans op het winnen van een rondvlucht over Groningen!

Breed portfolio

Naast onze software-experts, staan de specialisten van onze andere producten en diensten eveneens voor u klaar op de Promotiedagen. Dankzij ons brede portfolio bieden wij totaaloplossingen in zakelijke telefonie, ICT, cloud communicatiediensten en beveiliging.

Promotiedagen

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Noord-Nederland.

Verdere informatie

Bezoekadres: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen.

Openingstijden

Dinsdag 7 november en woensdag 8 november: 12.00 uur tot 22.00 uur.

Wij begroeten u graag op de Promotiedagen op stand 2064 op het Oldambtplein. Vraag hier uw toeganskaart aan. 

Bekijk ook

Microsoft Office365 back-ups

Microsoft Office365 back-ups

Vraag uzelf eens af hoe u uw back-ups van Microsoft 365 heeft geregeld. Heeft u controle over al uw data? Heeft u toegan…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?