Bent u klaar voor de werkplek van de toekomst? Bent u klaar voor de werkplek van de toekomst?

Bent u klaar voor de werkplek van de toekomst?

Terug naar Nieuws

Sinds de jaren ’90 zijn we massaal gaan e-mailen. Een heel handig communicatiemiddel, maar heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel tijd u en uw collega’s per dag besteden aan e-mail? Uit onderzoeken van Citrix, Forrester en IDC blijken dat de gemiddelde kantoormedewerker de helft van zijn werktijd besteedt aan e-mail. De helft! Hoe efficiënt is e-mail vraag je je dan af.

We werken graag samen, maar doen we dit ook effectief? Maar liefst 85% van de werknemers werkt met meerdere versies van bestanden en mailt deze natuurlijk ook nog door naar een collega voor enkele verbeteringen. Dat kan handiger!   Met de huidige technologische ontwikkelingen kunt u als bedrijf veel effectiever (samen)werken en de productiviteit verhogen. Echter horen we van veel ondernemers uit het MKB vragen als:

  • Is een moderne werkplek niet alleen voor multinationals?
  • Is de Cloud wel veilig?
  • Wegen de kosten wel op tegen de baten?
  • Hoe krijg ik mijn medewerkers mee in de nieuwe manier van werken?

Goed nieuws voor u als MKB-er: RSE Moderne Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het Nederlands midden- en kleinbedrijf. Dit biedt uw bedrijf mogelijkheden die tot een paar jaar geleden alleen waren weggelegd voor grote bedrijven. Over uw gegevens hoeft u zich geen zorgen te maken, deze staan veilig opgeslagen in een van de datacenters van Microsoft, welke allemaal ISO 27001/27002 zijn gecertificeerd.

Download onze Whitepaper over RSE Moderne Werkplek hier

 

Wat mag je verwachten van RSE Moderne Werkplek?

RSE Moderne Werkplek biedt u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om de productiviteit en het werkplezier te verhogen. Zo is de omgeving in uw eigen huisstijl, is het voorzien van uw bedrijfslogo en werken uw medewerkers uitsluitend met applicaties die voor hun van belang zijn. De werkplek, die ook offline te benaderen is, is op basis van Microsoft technologie en draait volledig in de Cloud. U krijgt de beschikking over Office 365, waarin de applicatie Teams een centrale rol inneemt. Zo heeft u overal en altijd toegang tot documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel, PowerPoint, OneDrive en SharePoint.

 

Microsoft Teams.

In het op chat gebaseerde samenwerkingsplatform Microsoft Teams kan iedereen binnen uw bedrijf samenwerken aan documenten en zowel intern als extern informatie delen. Het bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat er efficiënter gewerkt en slimmer vergadert wordt. Uw medewerkers ervaren meer gemak. Bovendien is werken met Teams is ook gewoon leuk!

Security is noodzaak

De helft van het bedrijfsleven is het doelwit van cybercrime, desondanks lopen we achter in digitale veiligheid. In Nederland werken veel bedrijven bijna volledig digitaal, maar de beveiliging loopt daar nog achter en vaak gaan we zelf in de fout…   Bedrijven hebben het druk genoeg met hun werk en missen de tijd om hun security goed in te richten. Het wordt ook steeds ingewikkelder: bestanden staan niet meer op één kantoorserver, maar ook op laptops en mobiele telefoons. Hackers zijn slimmer geworden, maar het is vooral de medewerker die zelf de fout in gaat. De grootste oorzaak van datalekken zijn menselijke fouten. Denk aan het klikken op phishingmails. Daarnaast maken we het cybercriminelen vaak erg gemakkelijk doordat we een wachtwoord gebruiken dat eenvoudig te kraken is.

RSE Enterprise Mobility + Security

Uw beveiliging staat voortdurend onder druk: raak niet achter. Met RSE Moderne Werkplek loopt u altijd voorop. Hiermee heeft u alle beveiliging die er nodig is voor een succesvol mobiel bedrijf.

Verbeter in 5 eenvoudige stappen uw cybersecurity;

  • Check de zwakken plekken binnen uw organisatie;
  • Garandeer veilig inloggen met Multifactor authenticatie;
  • Verstuur en ontvang veilige e-mails met Advanced Threat Protection;
  • Beheer en beveilig documenten met Azure information Protection;

Krijg grip op mobieltjes en laptops met Microsoft endpoint manager

Adoptie

De implementatie van een nieuwe werkomgeving, en de daarbij behorende nieuwe manier van werken, valt of staat met een goede adoptie. Dit staat voor een goed doordachte aanpak om te bepalen hoe RSE Moderne Werkplek in uw bedrijf het beste kan worden ingezet, hoe vervolgens uw medewerkers worden getraind en hoe we kunnen meten of RSE Moderne Werkplek ook echt wordt gebruikt.

Download onze Whitepaper over RSE Moderne Werkplek hier


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies, neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord!  

Kevin Bos
Adviseur ICT
06-11703333
RSE telecom & ICT

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?