Apple Watch, smartwatch is ook interessant voor zakelijke gebruiker Apple Watch, smartwatch is ook interessant voor zakelijke gebruiker

Apple Watch, smartwatch is ook interessant voor zakelijke gebruiker

Terug naar Nieuws

De langverwachte Apple Watch komt in april op de markt. Eerst in de VS en Canada en naar verwachting daarna ook snel in Europa, ook op de Nederlandse markt. De Apple Watch heeft ook functies die het apparaat interessant maken voor zakelijk gebruik. Zo is het een handige wearable agenda met reminders voor afspraken en actiepunten en specifieke alerts voor bijvoorbeeld verkeers- en vluchtinformatie.

Apple Watch
De Apple Watch is binnenkort verkrijgbaar in Nederland. Dit maakte Apple onlangs bekend. De smartwatch heeft verschillende apps en functies die handig zijn voor zakelijk
gebruik. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om klantgerichte toepassingen te ontwikkelen voor de Apple Watch.

Wearable agenda
De Apple Watch is zakelijk interessant, onder meer als wearable agenda. Door middel van trilling, een visuele melding of geluid herinnert het slimme horloge u aan belangrijke afspraken en punten op uw to-do-list. Ook zijn via locatiediensten specifieke alerts te genereren, zoals verkeers- en vluchtinformatie.

Customer service
De Apple Watch biedt ook mogelijkheden op het gebied van customer service. Ervaringen van klanten en werknemers zijn handig te verzamelen. Sprekend voorbeeld is de Walt Disney MagicBand. Deze wearable geeft bezoekers van Disneyland informatie over attracties en de lengte van wachtrijen. Het personeel kan met de verkregen informatie via de band beter inspelen op behoeften en locaties van bezoekers.

Minder storend
Berichten lezen of verzenden op de Apple Watch kan eenvoudig tijdens vergaderingen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten. Reageer per sms met standaard sjablonen of dicteer een e-mail via spraak. Dit is veel minder storend dan uitgebreid te communiceren met uw smartphone of tablet.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Apple Watch? Of wilt u meer weten? Neem contact op.

Bekijk ook

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Het grootste nautische evenement van Noord-Nederland krijgt steun van RSE telecom & ICT!

Delfsail, hét nautische evenement van Noord-Nederland, vindt dit jaar plaats van donderdag 13 juni tot en met zon…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?