RSE Moderne Werkplek

Ontketen de kracht van je team

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers op afstand net zo effectief kunnen werken als op kantoor? RSE Moderne Werkplek biedt u een volledig geïntegreerd platform dat de productiviteit van Office 365 combineert met de beveiliging van Windows 10. Deze kosteneffectieve, op Cloud gebaseerde service hebben wij speciaal voor u als MKB-er ontworpen. Wij vertellen u hier graag meer over. 

Meer informatie? Vraag onze adviseur: 


RSE Moderne Werkplek: 

  • Slimmer samenwerken en communiceren.

  • Werkplek in de cloud

  • Optimale aandacht voor security

  • Altijd en overal werken op ieder device.

Uw medewerkers ook op afstand effectief laten werken? Ontdek nu hoe.

Optimale beveiliging

Met RSE Moderne Werkplek loopt u altijd voorop met het gevaar van buitenaf. Dit beveiligingspakket biedt alle beveiliging die er nodig is voor een succesvol mobiel bedrijf. In geval van inbreuk kunnen wij alle bestanden op afstand wissen (MDM), evenals account toegangsrecords over waar en wanneer uw gegevens worden gebruikt. Hiermee kunnen we bedreigingen controleren en voorkomen, voordat ze zich voordoen.

Eenvoudig samenwerken

Uw team verbonden houden terwijl ze niet op dezelfde locatie werken? RSE moderne werkplek maakt gebruik van het samenwerkingsplatform Microsoft Teams, waarbij iedereen binnen uw bedrijf kan samenwerken aan documenten, en zowel intern als extern informatie kan delen. Het bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat er efficiënter gewerkt en slimmer vergaderd wordt. Uw medewerkers ervaren meer gemak. Bovendien is werken met Teams ook gewoon leuk!

Hulp bij adoptie Moderne Werkplek

Als u succes wilt hebben met het in gebruik nemen van de Moderne Werkplek dient u ervoor te zorgen dat iedereen in uw organisatie er doelmatig mee kan werken. Een geslaagde adoptie is het resultaat van inzicht in de zakelijke uitdagingen die u wilt oplossen. Wij helpen u graag bij dit adoptieproces door middel van ons adoptieplan.

De volgende bedrijven gingen u voor

Microsoft 365 & Giganet Installatiebedrijf Mulder - RSE telecom & ICT

Het ICT-netwerk van Installatiebedrijf Mulder was onwerkbaar verouderd. RSE loste de problemen op met Moderne Werkplekken en Giganet van Vodafone

Upgrade wifi en Office 365 voor Het Vaderhuis - RSE telecom & ICT

Vanwege groei zocht de jonge zorgorganisatie Het Vaderhuis in Hoogezand-Sappemeer een professionele ICT-partner. De keuze viel op RSE telecom &