ISDN stopt definitief...

wat heeft dit voor impact op uw bereikbaarheid? Maakt u nog gebruik van ISDN of weet u niet wat dit voor u betekend? De proffesionals van RSE adviseren u graag welke oplossing voor uw werkt.

Waarom stopt ISDN?

ISDN is een verouderde telefonietechniek. In de afgelopen jaren is het gebruik van VOIP en cloudbellen enorm toegenomen. Dit is een oplossing die schaalbaar-, toekomstvast en in veel gevallen voordeliger is. Door de techinsche beperkingen die ISDN telefonie met zich mee brengt en het steeds meer teruglopende aansluitingen heeft KPN besloten om ISDN uit te faseren.

Wat moeten we nu...?

Een groot deel van de klanten is reeds (gedeeltelijk) overgestapt op een alternatief toch komen we ook nog veel klanten tegen die niet weten hoe ze een dergelijke overstap moeten maken. Voor dit probleem hebben wij een oplossing en kunnen we u in 3 stappen helpen om over te stappen naar een alternatief.

ISDN vervangen in 3 stappen:

Wij helpen u graag

Het is nu tijd om uw huidige ISDN-verbinding om te zetten. RSE Telecom & ICT helpt u hier graag bij.Ook voor het omzetten van uw huidige alarmsysteem hebben wij een passende oplossing op basis van een beveiligde internetverbinding.

Stuur ons alvast uw huidige factuur!

Om beter voorbereid voor u aan de slag te gaan met het omzetten van uw ISDN aansluiting kunt u hier uw factuur uploaden. Aan de hand van de factuur kunnen wij vaak al zien wat de huidige situatie is.... en zo kunnen we u beter adviseren!

Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen:


Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?