Hard en Software

De keuze in hardware en software is enorm. Wij adviseren u bij het maken van een keuze apparatuur en programmatuur. Hiervoor inventariseren wij eerst de wensen en eisen die u stelt aan de werkplekken. Vervolgens kijken we welke hardware en software van gerenommeerde merken daarbij het beste past. Zo krijgt u precies wat u nodig hebt voor een zeer scherpe prijs. Na de aanschaf adviseren en ondersteunen wij u graag bij installatie, onderhoud en beheer van alles, inclusief uitstekende beveiliging, betrouwbare back-up’s en snelle support.

Wij adviseren u graag bij uw keuze voor hardware en software 

Advies en ondersteuning bij installatie, onderhoud, beheer, uitstekende beveiliging, betrouwbare back-up’s en snelle support. 

Volledige werkplek

Voor werkplekken thuis & op de zaak leveren, installeren & onderhouden wij hardware, software, netwerk, beveiliging, backup & support.

Hardware & service

Verschillende toepassingen vragen om verschillende hardware. Wij kennen onze producten en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw organisatie. Ook bieden wij de juiste service bij storing en reparatie.

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Want niemand kan zonder, ook wij niet

Hardware en service

Hardware en service

Verschillende toepassingen vragen om verschillende hardware. Apparaten van verschillende merken en besturingssystemen co…

Verder lezen
Volledige werkplek

Volledige werkplek

Wij richten elke werkplek volledig in. Zowel voor werkplekken thuis als op de zaak leveren wij alle benodigde apparaten …

Verder lezen

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?