Bedrijfsnetwerken

De bedrijfsnetwerken van nu moeten voldoen aan hoge eisen. Op het gebied van veiligheid, bijvoorbeeld. Want de regels betreffende privacy zijn streng en de overheid legt een grote verantwoordelijkheid bij bedrijven en organisaties. En wat te denken van gevoelige bedrijfsinformatie. Die mag ook niet zo maar in verkeerde handen terechtkomen. Mensen met slechte bedoelingen worden steeds slimmer. En dat terwijl thuiswerken vraagt om steeds meer werken in de cloud. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om te kiezen voor een veilig, snel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk van RSE telecom & ICT.

Uw bedrijfsnetwerk, belangrijker dan ooit

Thuiswerken en werken in de cloud maken uw zakelijk netwerk belangrijker dan ooit te voren. Uw e-mail, documenten en applicaties zijn allemaal overal ter wereld en via elk apparaat online toegankelijk. Dat moet natuurlijk betrouwbaar, snel en veilig. Onze specialisten kennen als geen ander de uitdagingen en bedreigingen. En dat gaat veel verder dan spam en hackers. Wat te denken van een laptop die even  onbeheerd wordt achtergelaten? Een vergeten tablet? Of een gestolen telefoon? Wat er ook mis kan gaan - bewust of per ongeluk, onze specialisten weten hoe u risico’s zo goed mogelijk kunt uitsluiten.

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

Persbericht: RSE telecom & ICT winnaar Vodafone ‘Business partner of the Year 2020’

RSE telecom & ICT heeft als hoogst haalbare partnership met Vodafone het felbegeerde award &lsqu…

Verder lezen

Een snel, betrouwbaar en veilig bedrijfsnetwerk

Het bedrijfsnetwerk is uitgebreid naar online. Wij zorgen ervoor dat alles grondig beveiligd en toch uitstekend toegankelijk is voor uw team.

Vodafone Flex

Vodafone Flex

Nieuwe vestiging? Extra bandbreedte nodig? Met Vodafone Flex speelt u gemakkelijk in op veranderingen: snel, eenvoudig e…

Verder lezen
Netwerkondersteuning

Netwerkondersteuning

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw netwerk snel, veilig en vooral heel betrouwbaar is. Wij bieden netwerkbeheer: van…

Verder lezen

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?