Vodafone Flex Vodafone Flex

Vodafone Flex

Terug naar Ontdek onze Bedrijfsnetwerken

Nieuwe vestiging? Extra bandbreedte nodig? Met Vodafone Flex speelt u gemakkelijk in op veranderingen: snel, eenvoudig en betaalbaar.

Vodafone Flex maakt uw bedrijfsnetwerk flexibel. Nieuwe vestiging openen? Behoefte aan extra bandbreedte of nog betere netwerkprestaties? Met Vodafone Flex kunt u gemakkelijk inspelen op veranderingen: snel, eenvoudig en betaalbaar. Met het handige online platform, hebt u zelf inzicht in de prestaties. Hiermee kunt u eenvoudig inspelen op de behoeften van uw organisatie. Vodafone Flex biedt een besloten netwerk waar medewerkers veilig en gemakkelijk informatie kunnen uitwisselen via hoogwaardige verbindingen. Dankzij de unieke netwerktechnologie sluit u in een handomdraai nieuwe locaties, extra gesprekskanalen en telewerkers op afstand aan op uw eigen bedrijfsnetwerk. Ook de upgrades van de beveiligingspolicies van uw netwerk pushen wij op afstand naar alle apparaten die u gebruikt. Zo is uw netwerk altijd up-to-date.

Vraag een adviseur

De voordelen van Vodafone Flex

  • binnen 24 uur aangesloten
  • via uw huidige internetverbinding van elke provider
  • razendsnel op- en afschalen
  • geen tijdrovende migraties.
  • voor zoveel thuiswerkers en diensten als u nodig hebt

Snel en simpel overstappen op Vodafone Flex

Met Vodafone Flex kunt u uw bedrijfsnetwerk 24/7 op- of afschalen. Een nieuwe vestiging openen? U regelt het binnen 24 uur na levering van het modem sluit u de nieuwe vestiging aan op uw bedrijfsnetwerk. Dankzij de veilige SD-WAN technologie maakt het niet uit of u al een contract bij een andere provider hebt lopen. Er hoeven geen tijdrovende migraties plaats te vinden! Uw veilige, schaalbare IP-VPN netwerk is geschikt voor zoveel thuiswerkers en (cloud) diensten als u maar nodig hebt, lokaal of in de cloud. Met het gebruiksvriendelijke self-service portal regelt u alles zelf: waar en wanneer het u maar uitkomt. met dit portal hebt u bovendien altijd tot in detail inzicht in en controle over alle interne datastromen. En dankzij onze zeer korte lijnen naar Vodafone kunnen wij u altijd verder helpen, ook als het gaat om complexe of niet alledaagse uitdagingen.

De rol van RSE

RSE telecom & ICT is uw lokale Vodafone-partner en mede-ontwikkelaar van Vodafone Flex. Als zodanig zijn wij expert in deze dienst. Voor zowel de technische intake, installatie en migratie hebt u één aanspreekpunt met kennis van zaken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

Netwerkondersteuning

Netwerkondersteuning

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw netwerk snel, veilig en vooral heel betrouwbaar is. Wij bieden netwerkbeheer: van…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?