Copilot voor Microsoft 365

Heeft het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) veel impact op bedrijven? AI-oplossingen vinden momenteel steeds meer hun weg naar bedrijven, hun processen en bedrijfsactiviteiten. De laatste grote revolutie op het gebied van arbeid is nog niet zo lang geleden: werken op afstand. De overstap naar het werken op afstand – hybride en flexibel werken - werd in belangrijke mate aangestuurd en ondersteund door Microsoft dankzij innovaties als Microsoft Teams.

De Adoptie van AI is razendsnel gegaan. Zo had ChatGPT binnen 3 maanden de 100 miljoen gebruikers bereikt. Facebook bereikte dit binnen 4,5 jaar en de mobiele telefoon heeft hier zelfs 16 jaar over gedaan! Ondertussen wordt de Nederlandse taal zelfs al ondersteund binnen Copilot, waardoor u nu ook met Nederlandse 'prompts' optimaal gebruik kunt maken van deze tool!

Microsoft Copilot is veel meer dan alleen een hulpmiddel, het is een krachtige productiviteitstool die naadloos is geïntegreerd in het dagelijks leven en gebruikt kan worden in toepassingen zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Het kan herhalende taken en saai werk uit handen nemen zodat er meer ruimte en tijd ontstaat, precies daar waar uw mensen de meeste waarde toevoegen. Een unieke functie is de mogelijkheid om met Copilot te communiceren via natuurlijke spraakopdrachten, mogelijk gemaakt door het innovatieve Microsoft 365 Chat in Teams.
Copilot helpt u! Zo kan het een lange e-mailconversatie voor u samenvatten, hier actiepunten uit filteren en automatisch in uw agenda plaatsen. Maar dat is niet het enige. Copilot kan ook uw offertes klaarzetten vanuit een spreadsheet en bestaande offertes of een complete projectplanning op uw scherm toveren!

 

Vrijblijvend advies aanvragen

Veilig en compliant

Copilot is helemaal veilig en compliant. Belangrijk, want met de tools die uw medewerkers nu wellicht gebruiken, zoals ChatGPT, weet u niet waar uw bedrijfsdata blijft. Ook wordt de data eindeloos gerecycled als trainingsdata, wat privacy risico’s met zich mee brengt. De resultaten van tools als ChatGPT kunnen in de toekomst zelfs nieuwe risico’s vormen. Denk bijvoorbeeld aan schending van intellectueel eigendom. Met Microsoft Copilot blijft uw bedrijfsdata binnen de muren van uw Cloudomgeving.

Maak uw organisatie Copilot-ready!

Om Copilot goed te kunnen gebruiken moet uw Microsoft omgeving AI ready zijn. Het implementeren van AI-technologie kan complex zijn, vooral zonder een duidelijk omschreven plan. Het vereist een cultuur van productiviteit en samenwerking, een veilige basis voor end point management en de bereidheid om veranderingen te omarmen.

 

Stel uzelf de volgende drie vragen:

• Hoe is het toegangsbeleid van uw omgeving geregeld?

• Zijn uw apparaten eenvoudig te managen?

• Wat is het niveau van uw IT-security?

De stappen die we doorlopen

Allereerst bekijken we of u de juiste Microsoft apps en -services in huis hebt, inclusief toegang tot Microsoft 365 Copilot. Ook controleren we of u de juiste toegangsrechten in huis heeft. Daarnaast controleren we de Microsoft 365 tenant en kijken we of deze klaar is voor Copilot. Copilot put namelijk uit Microsoft Graph, de tool die ervoor zorgt dat eindgebruikers de voor hen relevante data uit 365-applicaties zien. Denk aan e-mails uit Outlook of documenten van OneDrive. Tot slot zorgen we dat eventuele problemen opgelost worden. Zo bieden we best practices voor security levels, bieden we een baseline voor rechten en rollen op data.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!


Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?