Be Ready.

Laat u inspireren


Uw bedrijf is constant in beweging. Als een schip op zee bepaalt u de koers: waar nodig stuurt u bij. Daarbij reiken wij u flexibele tools: ICT en telecom die met uw bedrijf meebewegen. 

Zoekt u oplossingen? Wij ontvangen u graag in ons Experience Center in Groningen. Daar helpen wij  u om klaar te zijn voor de toekomst. Met andere woorden: Be Ready for Business!

Business Center


Waar ligt u wakker van? En waar denkt u in de toekomst wakker van te kunnen liggen? U vertelt wat uw uitdagingen en issues zijn, wij verrassen u met onze kijk op uw onderneming. Onze knowhow: kennis van techniek en kennis van business. Maar nooit as usual!

In ons Business Center vindt u alle faciliteiten om (online) te vergaderen, brainstormen, presenteren en inspireren.  Wat u ook wenst of zoekt, wj bieden u de ondersteuning die u van uw ICT partner mag verwachten. 

Onze experts kijken met een ruime blik naar uw onderneming en helpen u verder. Met kennis, kunde en visie waar u echt wat aan hebt. Snel en adequaat. 

Ervaar het in ons Experience Center: een inspirerende omgeving waar u niet gestoord wordt door de dagelijkse beslommeringen op uw eigen werkplek.

Wij ontvangen u graag

Direct een afspraak maken?

Kom langs in ons Business Center

Afspraak bij u op de zaak?


Graag leren wij u heel goed kennen. Want kennis van uw bedrijf is de basis voor een succesvolle samenwerking. Wij zijn benieuwd: wat maakt u zo succesvol? Wat zijn uw uitdagingen? Uw verhaal inspireert ons tot verrassende oplossingen. Daarom komen wij heel graag naar u toe om te voelen, te zien en te proeven wat er bij u speelt. Wat is uw drive om dingen zo te doen als u ze doet? En wat gebeurt er in de toekomst?

Hebt u de koffie klaar? Dan zorgen wij voor wat lekkers!

Wij spreken u graag

Direct een afspraak maken?

Een adviesgesprek aanvragen

Wij adviseren u graag


Wilt u ons iets vragen? Bijvoorbeeld over onze dienstverlening of de mogelijkheden die interessant zijn voor u? Wij staan u graag te woord. Duidelijk, snel en simpel… zo doen wij dat.

De ICT- & telecommarkt is zeer dynamisch, vernieuwingen volgen elkaar snel op. Misschien biedt dat kansen voor u? Maar misschien vinden wij ook wel dat u alles prima geregeld hebt. Wat ons vakkundig oordeel ook is, wij vertellen u een eerlijk en duidelijk verhaal. Wilt u een heldere blik op uw huidige situatie? Of zoekt u naar een oplossing voor de toekomst? Maak dan nu een afspraak met een van onze experts. 

Wij adviseren u graag

Laat uw gegevens achter en wij doen de rest