VoIP, bellen via internet VoIP, bellen via internet

VoIP, bellen via internet

Terug naar Vaste telefonie

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor bellen via internet. Want dat heeft veel voordelen, zowel qua kosten als functionaliteit. U behoudt uw eigen vaste nummers op de nieuwe verbinding. Daarnaast integreren wij al uw mobiele telefoons. U kunt gebruikmaken van alle functionaliteiten tegen lage prijzen.

SIP-verbinding voor bedrijfsspecifieke hardware

De verschuiving naar hosted telefooncentrales is al een tijdje gaande. Echter, nog lang niet elk bedrijf is klaar voor deze stap. Zo werken sommige van onze klanten met bedrijfsspecifieke hardware die aangesloten is op de telefooncentrale. Is dat bij u het geval? Dan is een SIP-verbinding de oplossing. Met deze verbinding belt u via een beveiligde lijn via internet. Het voordeel: u kunt uw bestaande apparatuur blijven gebruiken op uw nieuwe telefooncentrale. Die centrale sluiten wij via VOIP aan op het netwerk.

De voordelen van bellen met VoIP:

  • u blijft gebruik maken van uw bestaande apparatuur
  • stabiele, veilige verbinding
  • uitstekende spraakkwaliteit
  • vast-mobiel integratie
  • voorspelbare kosten

Vraag een adviseur

Overstappen op VoIP met uw huidige telefooncentrale en -lijnen

Wilt u graag profiteren van de voordelen van VoIP maar toch uw bestaande telefoonlijnen en -centrale blijven gebruiken? Ook dat kan! Kiest u hiervoor, dan bouwen wij uw traditionele telefonie om naar een VoIP-omgeving met behoud van uw huidige telefooncentrale.

Vodafone One Fixed

Traditionele telefooncentrales aansluiten op het veilige netwerk van Vodafone. Het kan met Vodafone One Fixed . Hiermee koppelen wij uw huidige of nieuwe telefooncentrale via uw eigen verbinding.  Dit waarborgt beschikbaarheid en gesprekskwaliteit blijven. De gesprekken vinden plaats in het Vodafone-domein. Het voordeel hiervan is de eenvoudige koppeling van mobiele telefonie op netwerkniveau. U beschikt over één netwerk voor al uw zakelijke telefonie.

RSE Connect

Ons eigen label RSE Connect biedt de mogelijkheid om vaste telefooncentrales aan te sluiten op VoIP aan het vaste telefoonnetwerk. Op deze manier belt u via internet met uw eigen telefooncentrale. Uw voordeel: u belt tegen voorspelbare kosten met uw huidige of nieuwe telefooncentrale.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bekijk ook

Vaste telefooncentrale

Vaste telefooncentrale

Kiest u voor een hosted telefooncentrale, een centrale in de cloud? of is een fysieke telefooncentrale voor u een betere…
 
Solliciteer op www.werkenbijrse.nl

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?