Vaste telefonie

traditioneel of via internet  

Vaste telefonie, traditioneel of via internet

RSE telecom & ict levert, installeert en onderhoudt zakelijke telefooncentrales van twee tot honderden lijnen. Wij bieden naast traditionele telefonie ook VoIP bellen, een cloudoplossing waarmee u belt over de datalijn van uw internetverbinding en wereldwijd tegen een laag tarief kunt bellen.

Met geavanceerde softwareoplossingen voor uw telefonieomgeving is RSE Go Connect partner. Deze partnerschap toont aan dat onze medewerkers gecertificeerd zijn om zowel Go Connect softwarediensten te adviseren en te installeren.

Meer informatie

VoIP telefonie

Met Voice over IP (VoIP) belt u via internet. U heeft geen fysieke telefooncentrale, deze staat ‘in de cloud’. Zonder tussenkomst van traditionele telefoonlijnen belt u over de datalijn van uw internetverbinding. Met de VoIP centrales en apparatuur van RSE telecom & ict merkt u geen verschil in kwaliteit van telefonie. Maar geniet u wel direct van alle voordelen van bellen met VoIP:

  • onbegrensde capaciteit
  • uitstekende spraakkwaliteit
  • zeer lage kosten

Maakt u gebruik van traditionele telefonielijnen en wilt u overstappen op VoIP bellen? Wij bouwen uw traditionele telefonie om naar een VoIP-omgeving met behoud van uw huidige telefooncentrale.

Telefooncentrales

RSE telecom & ict levert, installeert en onderhoudt zakelijke telefooncentrales in Groningen, Friesland en Drenthe, van twee tot honderden lijnen. RSE telecom & ict biedt altijd volop keuze in de modernste telefooncentrales van de merken Unify en Panasonic. U hebt keuze uit een telefooncentrale die fysiek binnen uw bedrijf staat, een externe centrale in ons datacentrum of een volledig gehoste oplossing. Service verlenen wij vaak gewoon op afstand, door een beveiligde connectie te maken met uw centrale.

 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

Lease

Lease

Met operational lease van RSE telecom & ict beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur, zonder grote investering. 

In samenwerking met Grenke Finance bieden wij u de mogelijkheid om al onze producten inclusief installatie af te nemen op basis van operational lease. Voor een vast, laag maandbedrag staat alle apparatuur compleet geïnstalleerd klaar voor gebruik. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur voor een gering bedrag aan te schaffen.

Vodafone

Vodafone

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

RSE telecom & ict is reeds twee keer op rij verkozen tot Vodafone Business Partner of the Year. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag RSE telecom & ict als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel. 

KPN

KPN

KPN ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een alleskunner in zakelijke communicatie: vaste telefonie, mobiele telefonie, ICT en IP verbindingen. Ze spotten de trends, ontwikkelen diensten en zetten ze in de markt.

RSE telecom & ict is Business Partner van KPN en kan klanten daarmee voorzien van nieuwe abonnementen en service zoals het aanvragen van nieuwe lijnen, extra lijnen en het veranderen van abonnementsvormen.

De volgende bedrijven gingen u voor

Integratie van vaste en mobiele telefonie van alle vestigingen en medewerkers Welzijnswerk Midden-Drenthe

Welzijnswerk Midden-Drenthe wenste integratie van vaste en mobiele telefonie van alle vestigingen en medewerkers.

Eén totaaloplossing voor vaste & mobiele telefonie en krachtige internetverbinding voor Lantinga Automotive

Lantinga Automotive zocht naar een oplossing voor knelpunten in de vaste telefonie. Ook was de veelheid aan lijnen en facturen