Mobiele telefonie

Overal bereikbaar

Overal bereikbaar

Als partner van de grootste mobiele netwerken, adviseert RSE telecom & ict u onafhankelijk over de beste oplossing in zakelijk mobiel bellen voor uw organisatie. Basis van ons advies bij meerdere gebruikers binnen uw organisatie, is een gedegen analyse van uw mobiele telefonie. Wij beoordelen onder meer uw gebruikssituatie, bereik in uw regio en het mobiel internet- en belgedrag binnen uw organisatie om u een oplossing op maat te bieden.

Meer informatie

Smartphones en tablets

Zijn uw medewerkers veel onderweg? Dan is een smartphone of tablet een must. Welke smartphone of tablet het aantrekkelijkst is voor uw medewerkers? Dit hangt af van het gebruik, zowel qua bellen als mobiele data via 4G. De prijzen variëren, evenals de kwaliteit en mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Misschien ook interessant voor u:

Lease

Lease

Met operational lease van RSE telecom & ict beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur, zonder grote investering. 

In samenwerking met Grenke Finance bieden wij u de mogelijkheid om al onze producten inclusief installatie af te nemen op basis van operational lease. Voor een vast, laag maandbedrag staat alle apparatuur compleet geïnstalleerd klaar voor gebruik. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur voor een gering bedrag aan te schaffen.

Vodafone

Vodafone

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

RSE telecom & ict is reeds twee keer op rij verkozen tot Vodafone Business Partner of the Year. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag RSE telecom & ict als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel. 

KPN

KPN

KPN ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een alleskunner in zakelijke communicatie: vaste telefonie, mobiele telefonie, ICT en IP verbindingen. Ze spotten de trends, ontwikkelen diensten en zetten ze in de markt.

RSE telecom & ict is Business Partner van KPN en kan klanten daarmee voorzien van nieuwe abonnementen en service zoals het aanvragen van nieuwe lijnen, extra lijnen en het veranderen van abonnementsvormen.

De volgende bedrijven gingen u voor

FC Groningen bespaart flink op kosten mobiel bellen en internet met Vodafone One Mobile van RSE telecom & ICT

Medewerkers van voetbalclub FC Groningen en haar dochterbedrijven maken veelvuldig gebruik van mobiel bellen en internetten in binnen- en

Totaaloplossing in communicatie voor DGB Energie Hardenberg: dataverkeer, mobiel bellen en vaste telefonie

Meer werkplekken, meer bandbreedte en koppeling van vaste telefonie en mobiel