Vast mobiel integratie

Gebruiksgemak en bereikbaarheid

Optimaal gebruiksgemak en bereikbaarheid

Met vast mobiel integratie worden vaste telefonie en mobiel één: u belt altijd met hetzelfde netwerk, hetzelfde nummer en hetzelfde toestel. Dat is niet alleen heel praktisch, maar scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. U sluit één abonnement af, waarin alles is inbegrepen. 

Met vast-mobiel integratie schakelt u ongemerkt en vloeiend tussen uw eigen centrale en het mobiele netwerk. Uw medewerkers zijn hierdoor altijd bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en toestel. Uw klanten en relaties hoeven niet opnieuw te bellen als de medewerker die zij zoeken niet op de zaak is.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Vodafone

Vodafone

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

RSE telecom & ict is reeds twee keer op rij verkozen tot Vodafone Business Partner of the Year. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag RSE telecom & ict als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel. 

KPN

KPN

KPN ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een alleskunner in zakelijke communicatie: vaste telefonie, mobiele telefonie, ICT en IP verbindingen. Ze spotten de trends, ontwikkelen diensten en zetten ze in de markt.

RSE telecom & ict is Business Partner van KPN en kan klanten daarmee voorzien van nieuwe abonnementen en service zoals het aanvragen van nieuwe lijnen, extra lijnen en het veranderen van abonnementsvormen.

De volgende bedrijven gingen u voor

Hessels Zeefbanden Heiligerlee

Hessels Zeefbanden wenste meer capaciteit voor draadloos bellen op de bedrijfslocatie in Heiligerlee. RSE telecom & ICT bood de gewenste

Nieuwe telefooncentrale en upgrade mobiele telefonie voor Unique Lights

Unique Lights zocht een partner voor vervanging van de telefooncentrale. Nadat er intern onderzoek was gedaan naar de mogelijkheden van zowel een