Cloud telefonie 

mobiel en flexibel

 

De oplossing voor toenemende mobiliteit en flexibel werken

Bent u op zoek naar vooruitstrevende vormen van samenwerking, naar toenemende mobiliteit en flexibel werken? Dan is hosted telefonie dé oplossing voor uw organisatie. Uw medewerkers zijn op kantoor en onderweg bereikbaar via hetzelfde (vaste) telefoonnummer. Met Vodafone One Net of KPN1 profiteert u van een aantrekkelijke geïntegreerde combinatie van diensten, zoals vaste en mobiele connectiviteit en vaste en mobiele telefonie.

 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Vodafone

Vodafone

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

RSE telecom & ict is reeds twee keer op rij verkozen tot Vodafone Business Partner of the Year. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag RSE telecom & ict als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel. 

KPN

KPN

KPN ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een alleskunner in zakelijke communicatie: vaste telefonie, mobiele telefonie, ICT en IP verbindingen. Ze spotten de trends, ontwikkelen diensten en zetten ze in de markt.

RSE telecom & ict is Business Partner van KPN en kan klanten daarmee voorzien van nieuwe abonnementen en service zoals het aanvragen van nieuwe lijnen, extra lijnen en het veranderen van abonnementsvormen.

De volgende bedrijven gingen u voor

Siniat Delfzijl kiest voor telefooncentrale met glasvezel en telefonie

Bij Siniat in Delfzijl (chemiepark) - leverancier van gipsproducten - was de behoefte om de verouderde bedrijfscentrale te