Cloud Communicatiediensten

Veilig, stabiel en schaalbaar

Werken in de cloud: veilig, stabiel en schaalbaar

Bedrijfsgegevens en applicaties zijn wereldwijd beschikbaar als u werkt in de cloud. Alle medewerkers kunnen dankzij hosted oplossingen overal optimaal presteren. Ook lokaal werken of een combinatie van beide kan wenselijk zijn. RSE telecom & ict is de business partner die begrijpt wat uw organisatie nodig heeft en biedt totaaloplossingen in een online werkomgeving.

Meer informatie

Uw data zijn extreem goed beveiligd

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Zo zijn uw data extreem goed beveiligd tegen calamiteiten zoals storingen, brand en ongewenste indringers. Veiliger kan niet. Ook is uw werkomgeving zeer stabiel dankzij continu professioneel onderhoud. Uw serverruimte is flexibel: hebt u meer nodig, dan huurt u per direct iets bij. De kosten van uw werkomgeving zijn vast, u weet altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien is werken in de cloud snel. Dankzij de grote capaciteit van de verbinding met het datacenter van alle gebruikers, werken onze ICT-oplossingen in de cloud minstens zo snel als een lokale server of harde schijf.

Duurzaam en voordelig

Het datacenter van RSE telecom & ict maakt gebruik van verschillende duurzame energieoplossingen. Zo bespaart u aanzienlijk op energieverbruik, wat ten goede komt aan de carbon footprint van uw onderneming. De genoemde duurzame energieoplossingen in het externe datacenter zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook goed voor uw portemonnee. Want met werken op ons externe datacenter besparen onze klanten gemiddeld dertig procent op hun kosten van elektriciteit.

Clouddiensten

Wij bieden een breed scala aan cloud communicatiediensten waaronder:

Stap vandaag nog over op de cloud communicatiediensten. Het is ook mogelijk om de bestaande ICT-omgeving van uw organisatie te koppelen aan een back-up omgeving in een extern datacenter, de zogeheten hybride-oplossing. RSE telecom & ict verzorgt deze koppeling graag voor u. 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

RSE Managed Diensten

RSE Managed Diensten

Alle data van uw onderneming altijd veilig. Dat kan met RSE Managed Diensten.

Wij zorgen ervoor dat uw systeem automatisch back-ups maakt op een server op een externe locatie, elders in Nederland. Dankzij de geavanceerde back-up software IASO worden uw back-ups op zeer efficiënte wijze gemaakt waardoor de back-up tijd erg kort is.

Ook uw spamfilter wordt door ons geregeld. Zo is al uw data uitstekend beschermd.

 

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek is uw werkplek in de cloud. 

Vanaf elke internetverbinding ter wereld maakt u via cloud computing gemakkelijk contact met uw uitstekend beveiligde werkomgeving. U heeft overal toegang tot uw documenten, softwareapplicaties en gegevens. Het maakt niet uit of u met een pc, laptop, tablet of smartphone werkt.

Uw data was nog nooit zo veilig en tegelijkertijd zo toegankelijk. 

Microsoft office 365

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 biedt zakelijke gebruikers altijd de nieuwste Office-software.

Office 365 bestaat uit de programma’s Excel, PowerPoint, Word, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Skype en is compatible met zowel Windows als Apple.

Doordat u Office 365 gebruikt in de cloud, zijn uw bestanden uitstekend beveiligd en vanaf iedere locatie te openen en bewerken. 

 

Microsoft hosted exchange

Microsoft hosted exchange

Met Microsoft Hosted Exchange via RSE telecom & ict heeft u altijd, overal en met al uw apparaten toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Of u nou werkt op uw desktop, laptop, tablet of smartphone, via Microsoft Hosted Exchange zijn uw gegevens altijd beschikbaar en bruikbaar.

Bovendien deelt u desgewenst uw e-mail, agenda en contacten eenvoudig met collega's.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE telecom & ict is persoonlijk en direct: onze medewerkers kennen onze klanten en onze klanten kennen onze medewerkers.

Wij denken altijd in oplossingen. Dat zijn wij zo gewend. Uw wens is onze uitdaging.

Wat er ook aan de hand is, wij lossen het voor u op. Met een vriendelijk woord, een hartelijke glimlach en altijd duidelijkheid over de oplossingen die wij voor ogen hebben.

De volgende bedrijven gingen u voor

Hessels Zeefbanden Heiligerlee

Hessels Zeefbanden wenste meer capaciteit voor draadloos bellen op de bedrijfslocatie in Heiligerlee. RSE telecom & ICT bood de gewenste

Eén totaaloplossing voor vaste & mobiele telefonie en krachtige internetverbinding voor Lantinga Automotive

Lantinga Automotive zocht naar een oplossing voor knelpunten in de vaste telefonie. Ook was de veelheid aan lijnen en facturen