Vodafone Flex

Vodafone Flex

Netwerkbeheer op afstand met Vodafone Flex: ongekend en revolutionair!

Met Vodafone Flex heeft uw netwerk de intelligentie om routers in het netwerk of via internet beveiligd te vinden en te voorzien van software, updates en diensten die vanuit de cloud worden gepusht. Dat is compleet nieuw en uniek voor deze service. Voorheen konden alleen routers op locatie worden voorzien van netwerksoftware zoals internettoegang, IP-VPN en telefoniediensten.

Meer informatie

Tijdbesparend

Stelt u zich eens voor: terwijl u belt met uw serviceverzoek, zijn wij al voor u aan de slag. En voor het beheer en onderhoud van uw routers, zoals bij updates, hoeft u geen afspraak te maken met een van onze medewerkers. De updates worden op afstand uitgevoerd. Dit scheelt u veel tijd en zorgt ervoor dat u uw klanten direct beter kunt bedienen.

Mede-ontwikkeld

RSE telecom & ICT mocht samen met Vodafone werken aan de ontwikkeling van Vodafone Flex. We kennen hierdoor alle ins en outs. De volledig nieuwe oplossing ‘Vodafone Flex’ biedt zo veel tijdswinst en flexibiliteit dat de vraag hiernaar zal blijven stijgen. En wij zijn er klaar voor! Onze medewerkers zijn opgeleid voor het beheer, het installeren, programmeren en plaatsen van de routers. U kunt met al uw vragen over Vodafone Flex natuurlijk bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over het flexibele en intelligente netwerk van Vodafone Flex.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen050 - 207 12 07
Emmen0591 - 612 212
Winschoten0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

RSE Managed Diensten

RSE Managed Diensten

Alle data van uw onderneming altijd veilig. Dat kan met RSE Managed Diensten.

Wij zorgen ervoor dat uw systeem automatisch back-ups maakt op een server op een externe locatie, elders in Nederland. Dankzij de geavanceerde back-up software IASO worden uw back-ups op zeer efficiënte wijze gemaakt waardoor de back-up tijd erg kort is.

Ook uw spamfilter wordt door ons geregeld. Zo is al uw data uitstekend beschermd.

 

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek

RSE Online Werkplek is uw werkplek in de cloud. 

Vanaf elke internetverbinding ter wereld maakt u via cloud computing gemakkelijk contact met uw uitstekend beveiligde werkomgeving. U heeft overal toegang tot uw documenten, softwareapplicaties en gegevens. Het maakt niet uit of u met een pc, laptop, tablet of smartphone werkt.

Uw data was nog nooit zo veilig en tegelijkertijd zo toegankelijk. 

Microsoft office 365

Microsoft office 365

Microsoft Office 365 biedt zakelijke gebruikers altijd de nieuwste Office-software.

Office 365 bestaat uit de programma’s Excel, PowerPoint, Word, OneNote, Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Skype en is compatible met zowel Windows als Apple.

Doordat u Office 365 gebruikt in de cloud, zijn uw bestanden uitstekend beveiligd en vanaf iedere locatie te openen en bewerken. 

 

Microsoft hosted exchange

Microsoft hosted exchange

Met Microsoft Hosted Exchange via RSE telecom & ict heeft u altijd, overal en met al uw apparaten toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Of u nou werkt op uw desktop, laptop, tablet of smartphone, via Microsoft Hosted Exchange zijn uw gegevens altijd beschikbaar en bruikbaar.

Bovendien deelt u desgewenst uw e-mail, agenda en contacten eenvoudig met collega's.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business biedt bedrijven één platform voor slimmer samenwerken en communiceren: op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg.

U en uw medewerkers kunnen via één integraal systeem chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo deelt u zeer efficiënt informatie en communiceert u effectief. Optimale samenwerking die resulteert in hogere productiviteit. 

Beheer en ondersteuning

Beheer en ondersteuning

Onze producten en diensten moeten functioneren. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt. De service van RSE telecom & ict is persoonlijk en direct: onze medewerkers kennen onze klanten en onze klanten kennen onze medewerkers.

Wij denken altijd in oplossingen. Dat zijn wij zo gewend. Uw wens is onze uitdaging.

Wat er ook aan de hand is, wij lossen het voor u op. Met een vriendelijk woord, een hartelijke glimlach en altijd duidelijkheid over de oplossingen die wij voor ogen hebben.

De volgende bedrijven gingen u voor