Over ons

RSE telecom & ict sinds 1989

Uw partner in integratie van dataverkeer, mobiele en vaste communicatie in Noord-Nederland

RSE telecom & ict is sinds 1989 specialist in zakelijk dataverkeer, mobiele en vaste telefonie in Noord-Nederland. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen, bieden wij complete netwerk- en telefonieoplossingen voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot. U kunt bij ons terecht voor aanleg, installatie, levering, onderhoud, beheer en reparatie.

Meer informatie

Wij onderscheiden ons in de persoonlijke benadering van onze relaties. We zijn flexibel, denken graag proactief mee met onze klanten en onderhouden langdurige, stabiele partnerschappen met diverse grote leveranciers. Ons doel is om één aanspreekpunt te zijn voor alle technische communicatiemiddelen van bedrijven van kleinschalig tot multinationals. Wij werken voor relaties met één enkele mobiele telefoon. Maar ook voor klanten met meer dan duizend aansluitingen in een combinatie van vaste en mobiele telefonie, gebruik van tablets en een complete telecom en ICT-infrastructuur, verdeeld over meerdere locaties. 

Waarom RSE telecom & ict:

 • Onafhankelijk advies;
 • Maatwerk;
 • Flexibele en schaalbare oplossingen;
 • Optimale bereikbaarheid en verbinding;
 • Functionele apparatuur;
 • Prima prijs-kwaliteitverhouding;
 • Snelle, flexibele en gedegen hulp en ondersteuning (ook op locatie);
 • Relatie opbouwen met klanten;
 • Hoge kennisgraad;
 • Innovatief;

Duurzaamheid en MVO in telecom & ICT

RSE telecom & ICT ondersteunt bedrijven en organisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij onderschrijven het principe People Planet Profit. Dit uit zich in onze bedrijfsvoering onder andere in werkplekinrichting, Het Nieuwe Werken. Wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging in de belangen van alle stakeholders. Ons wagenpark bestaat uit energiezuinige en milieuvriendelijke auto’s. Ook attenderen wij onze medewerkers op hun rijprestaties voor minimale milieubelasting. Wij scheiden onze afvalstromen - zoals bedrijfsafval, karton, toners, computers en telefonieapparatuur - waarmee wij recycling stimuleren en wij reduceren ons papierverbruik.

Werkplekinrichting en Het Nieuwe Werken

Bij de inrichting van werkplekken houden wij als ICT-leverancier voor onze klanten sterk rekening met verbruik van energie. Reductie van energieverbruik zorgt voor lagere kosten en een betere carbon footprint. Zo instelleren wij bijvoorbeeld ICT-apparatuur met laag stroomverbruik en stellen wij de spaarstand in op apparatuur zoals computers, monitoren, telefoontoestellen en printers.

Het Nieuwe Werken is altijd en overal kunnen werken. Medewerkers hebben over de hele wereld toegang tot hun werkplek. Zij beschikken wereldwijd 24 uur per dag over alle benodigde bedrijfsgegevens om hun werk te kunnen doen. Dankzij deze flexplekken hebben organisaties minder vierkante meters werkvloer nodig en kunnen medewerkers besparen op reiskilometers. Het Nieuwe Werken is duurzaam ondernemerschap. Hiervoor implementeren wij onder meer slimme software, monitoring van servers, back-up systemenn en optimaal beveiligde verbindingen. Dankzij deze slimme oplossingen hoeven de medewerkers minder vaak fysiek op de klantlocatie aanwezig te zijn. Ook dat bespaart zowel kosten als CO2-uitstoot.

Sponsoring

Met sponsoring van diverse initiatieven op uiteenlopende schaal draagt RSE telecom & ict een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen wij niet alleen omdat het MVO is, maar vooral omdat wij dit belangrijk vinden.

Wij sponsoren onder andere:

 • FC Groningen - eredivisie voetbal;
 • Donar Groningen - eredivisie basketbal;
 • Stichting de Klinkkast - versterken van theater en cultuur in de regio;
 • Diverse plaatselijke verenigingen.

 

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Waarom onze klanten tevreden zijn:

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met RSE telecom & ICT. De telefooncentrale is snel en goed geleverd en de nazorg is prima. De samenwerking en communicatie verlopen uitermate prettig.”

- Unique Lightning, Sneek

Bekijk recensies

Klanten geven RSE telecom en ICT een:

Bekijk recensies

Business partner

Misschien ook interessant voor u:

De volgende bedrijven gingen u voor

Volledige integratie van vast en mobiel voor Machinefabriek Emmen met betaalbaar bellen en data in buitenland

Machinefabriek Emmen wenste volledige integratie vast en mobiel. Een overzichtelijke oplossing met grip op de kosten, zeker voor wat betreft kosten

Telefonie Groninger Elzinga Groep beter en goedkoper dankzij VoIP telefooncentrale

Zakelijke telefonie, zowel mobiel als vaste telefonie, moest goedkoper bij de Elzinga Groep met vijf bedrijven in de provincie Groningen.