Zakelijke telefonie

Maatwerk oplossingen 

Maatwerk oplossingen voor zakelijke telefonie

U wilt als onderneming optimaal bereikbaar zijn, zowel via de vaste lijnen, als mobiel. RSE telecom & ict is gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk oplossingen voor zakelijke telefonie. Wij analyseren het internet- en belgedrag van uw organisatie en adviseren u de provider, abonnementsvorm en telefooncentrale die daar het beste bij past. Volledig op maat. 

RSE telecom & ict biedt zowel vaste telefonie, mobiele telefonie en integratie van vast & mobiel met eventueel dataverkeer, evenals VoIP bellen. Al onze telefoonabonnementen zijn no-nonsense abonnementen, zorgvuldig door ons geselecteerd op betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Welkom bij onze Servicedesk.

U wilt technische hulp via:

Telefoon
E-mail

Hoe kun u contact met ons opnemen?

Sluiten

Sluiten

Mobiele telefonie

Heeft u een technische vraag over Mobiele Telefonie?

Bel ons op: 050 2071210

Vaste telefonie

Heeft u een technische vraag over Vaste Telefonie?

Bel ons op: 050 2071220

ICT

Heeft u een technische vraag over ICT?

Bel ons op: 050 2071230

Algemeen

Heeft u een algemene / commerciële vraag?

 

Groningen 050 - 207 12 07
Emmen 0591 - 612 212
Winschoten 0597 - 413 055

Misschien ook interessant voor u:

Lease

Lease

Met operational lease van RSE telecom & ict beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur, zonder grote investering. 

In samenwerking met Grenke Finance bieden wij u de mogelijkheid om al onze producten inclusief installatie af te nemen op basis van operational lease. Voor een vast, laag maandbedrag staat alle apparatuur compleet geïnstalleerd klaar voor gebruik. Aan het eind van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de apparatuur voor een gering bedrag aan te schaffen.

 

Vodafone

Vodafone

Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Ze bieden zakelijke klanten telefonie-, en data- diensten via een hoogstaande netwerk-infrastructuur.

RSE telecom & ict is reeds twee keer op rij verkozen tot Vodafone Business Partner of the Year. Door de exclusiviteit van het Business Partnerschap mag RSE telecom & ict als een van de weinigen diverse oplossingen aanbieden zoals hosted telefonie, VoIP telefonie en geïntegreerde diensten met mobiel. 

KPN

KPN

KPN ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een alleskunner in zakelijke communicatie: vaste telefonie, mobiele telefonie, ICT en IP verbindingen. Ze spotten de trends, ontwikkelen diensten en zetten ze in de markt.

RSE telecom & ict is Business Partner van KPN en kan klanten daarmee voorzien van nieuwe abonnementen en service zoals het aanvragen van nieuwe lijnen, extra lijnen en het veranderen van abonnementsvormen.

 

De volgende bedrijven gingen u voor

IP-telefonie, extra bandbreedte en koppeling telefoon vestigingen Finalist Noord Nederland

Finalist Noord-Nederland stapte in samenwerking met RSE telecom & ICT over van ISDN-telefonie naar

Virol, WPT en Reisswolf werken dankzij RSE telecom & ICT met glasvezel, één totaalnetwerk via IP-VPN en geïntegreerde mobiele en vaste telefonie via hosted telefonie

De directie van de zusterbedrijven Virol, Waste Paper Trade (WPT) en Reisswolf - gevestigd op verschillende locaties in Winschoten en Scheemda -