Strametco kiest voor Vodafone One Net Enterprise hosted telefonie via RSE telecom & ICT Strametco kiest voor Vodafone One Net Enterprise hosted telefonie via RSE telecom & ICT

Strametco kiest voor Vodafone One Net Enterprise hosted telefonie via RSE telecom & ICT

Terug naar Projecten

Strametco in Harlingen kiest voor Vodafone One Net Enterprise hosted telefonie van RSE telecom & ICT.

Hiermee krijgt het bedrijf een totaalpakket voor de vaste breedbandverbinding en vaste en mobiele telefonie met een volwaardige hosted telefooncentrale.

Opdracht
Strametco zocht een partner voor monitoring van de Vodafone mobiele telefonie en kwam op basis van acquisitieactiviteiten terecht bij RSE telecom & ICT. Een adviesgesprek
wees uit dat Strametco veel winst kon behalen met complete herinrichting van haar telefonie. De telefooncentrale uit 2001 was verouderd en een snellere verbinding is wenselijk. Ook liep het contract voor mobiele telefonie af, wat de mogelijkheid bood om te zoeken naar een totale, toekomstbestendige en volledig geïntegreerde maatwerkoplossing met vaste telefonie en dataverkeer via glasvezelverbinding en mobiele telefonie en data. Alles in één pakket.

Oplossing
De specialisten in telecom en telefonie van RSE telecom & ICT inventariseerden de bestaande situatie en alle wensen die er leefden. Op basis daarvan zochten wij de mogelijkheden uit en kwamen terecht bij Vodafone One Net Enterprise. Alle telefoon- en dataverkeer gaat verlopen via een 20MB glasvezelverbinding van Vodafone. Strametco gaat gebruik maken van zowel vaste, mobiele als gecombineerde telefonie.

Vodafone One Net Enterprise
Vodafone One Net Enterprise is een innovatieve, eenvoudige en flexibele oplossing voor volledige integratie van vaste en mobiele telefonie. Dit biedt vele mogelijkheden voor
beschikbaarheidsinformatie, het meesturen van het vaste of mobiele nummer vanaf de mobiele telefoon en uitbreiding met onder meer keuzemenu’s, wachtrijen, callcenter-functionaliteiten. De investering is gering omdat het om een clouddienst gaat. Eén contract, één aanspreekpunt en één factuur, dat zijn voordelen van Vodafone One Net Enterprise.

Cisco SPA504G ip telefoontoestellen
De Cisco SPA504G is een 4-lijns IP-telefoon, voorzien van helder LCD display met backlight. Dit toestel is volledig voorbereid voor gebruik met Vodafone One Net Enterprise telefonie-functionaliteit en ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en 2 x 100 Mbps LAN. De telefoons zijn voorzien van headsetaansluiting en speakerphone.

Resultaten
,,Eén nieuw contract met één vaste looptijd van alle telefonie, dat is een groot voordeel. Je hebt niet te maken met allerlei losse contractjes die om beurten aflopen, alles is in één keer geregeld’’, vertelt Hendrik Wimmenhove van Strametco. Van alle extra mogelijke functionaliteiten, maakt Strametco gebruik van het keuzemenu: ,,Dat ontlast ons secretariaat aanzienlijk en werkt heel fijn.’’ En dan is er nog het financiële voordeel van alles onder 1 dak. Wimmenhove is zeer tevreden: “De samenwerking met RSE telecom & ICT bevalt uitstekend. Wat ons betreft niets dan lof.”

Strametco
Strametco in Harlingen houdt zich bezig met conservering van schepen voor diverse scheepswerven. Zusterbedrijf Lametco, dat ook gebruikmaakt van de diensten van RSE, is een landelijk gerenommeerde naam in het onderhoud, schoonmaken en schilderen van installaties voor onder meer elektriciteitscentrales, de foodsector, technische industrieën en de Koninklijke Marine in Den Helder.

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?