Terug naar Blog
RSE Moderne Werkplek geeft beheer, beveiliging en samenwerking impuls bij Pandomo Makelaars Groningen
05
dec

RSE Moderne Werkplek geeft beheer, beveiliging en samenwerking impuls bij Pandomo Makelaars Groningen

RSE Moderne werkplek met uitleg van de ongekende mogelijkheden geven beheer, beveiliging en samenwerking een impuls bij Pandomo Makelaars in Groningen

Lees verder
Totaal oplossing

Over Pandomo Makelaars Groningen

Werken in de cloud met onder meer Office 365 biedt veel mogelijkheden. Letterlijk ongekend veel, voor de meeste gebruikers. Bedrijven, organisaties en medewerkers benutten vaak slechts een beperkt deel van deze mogelijkheden omdat ze die simpelweg niet kennen. Zo ook Pandomo Makelaars in Groningen. Die makelaardij koos voor RSE Moderne Werkplek en liet zich door ons aan de hand nemen bij het ontdekken van het zeer uitgebreide scala aan functionaliteiten. 

In de Cloud

Twee jaar geleden maakte Pandomo Makelaars de overstap van een lokale server naar de cloud. De makelaardij ging werken met Office 365. “Al snel bekroop ons het gevoel dat wij bepaald niet optimaal gebruik maakten van alle mogelijkheden die dit systeem biedt. Onze medewerkers kenden het systeem niet goed en de gebruiksvriendelijkheid liet te wensen over. Met andere woorden: wij hadden ondersteuning nodig van een partij met kennis van zaken”, vertelt Diana Tijseling van Pandomo Makelaars.

Vertrouwen

Het eerste contact met RSE ontstond door koude acquisitie: een belletje van een RSE-medewerker die informeerde of er nog wensen waren op het gebied van telefonie. Diana: “Die waren er wel, maar ik gaf gelijk aan dat onze eerste prioriteit op dat moment lag bij het werken in de cloud. De reactie was gelijk ‘oh, dat bieden wij ook, ik zal je even in contact brengen met mijn collega’s die hier alles van weten’. Er volgde een eerste kennismaking die meteen vertrouwen wekte.”

Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, samenwerking

Die kennismaking resulteerde in samenwerking op het gebied van werken in de cloud. Pandomo Makelaars ging met ingang van maart werken met RSE Moderne Werkplek. Om dit optimaal te laten functioneren, hebben wij Office 365 geoptimaliseerd. “Alles is nu consequent en gebruiksvriendelijk ingericht: werkbaar en uitstekend beveiligd, ook met het oog op privacyregels. De mogelijkheden van interne samenwerking zijn aanzienlijk verbeterd door de juiste inzet van MS Teams”, zegt Diana.

Telefonie

Nu het werken in de cloud in de steigers staat, gaan we met Pandomo Makelaars aan de slag met het volgend project: optimalisatie van de zakelijke telefonie, integratie van vast en mobiel met Vodafone Onenet. Met de implementatie van Vodafone Onenet via RSE telecom & ICT wordt de RSE Moderne Werkplek verder geoptimaliseerd. 

Tevreden klant

Pandomo Makelaars is tevreden over de ‘groeiende samenwerking’. Diana: “RSE is sterk in persoonlijk contact naar al onze medewerkers. De technische mensen zijn communicatief vaardig. Ze hebben veel kennis van zaken, maar kunnen het toch op een voor ons begrijpelijk niveau uitleggen. Ook staat RSE bij ons bekend als troubleshooter. Onlangs hadden we een probleem met ons CRM-systeem. Dit heeft RSE namens ons opgelost met onze CRM-leverancier. De medewerkers denken proactief met ons mee en kijken ook vooruit. Dat is heel prettig. Het vertrouwen dat het eerste contact wekte, is zeker niet beschaamd. We hebben met RSE de juiste keuze gemaakt.”

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?