Terug naar Blog
NVO Transport BV: ‘RSE begrijpt dat wij geen moment ‘uit de lucht’ kunnen zijn’
07
apr

NVO Transport BV: ‘RSE begrijpt dat wij geen moment ‘uit de lucht’ kunnen zijn’

Telefoon en internet zijn levensaders voor de bedrijfsvoering van NVO Transport BV in Zuidbroek. Bellen en mailen met klanten en chauffeurs gaat er de hele dag door. Het bedrijf kan zich niet veroorloven dat internet of telefoonverbinding niet functioneren. “RSE telecom & ICT begrijpt dit en biedt stabiliteit en zekerheid”, zegt Mark Bos van NVO Transport.

Lees verder
Cloud telefonie en Internet

Snelle actie

“Is er een storing, probleem of uitdaging, dan krijg ik bij RSE meteen een eigen medewerker aan de lijn die weet dat snelle actie geboden is. En die weet wat er moet gebeuren. Geen externe helpdesk en wachtrijen, maar direct contact met de juiste persoon die gelijk actie onderneemt”, vertelt Bos. “De mensen van RSE kennen ons, weten wat er speelt en denken actief mee met ons. Daar houden wij van.

 

NVO: ‘RSE begrijpt dat wij geen moment ‘uit de lucht’ kunnen zijn’

 

Totaaloplossing

Toen het contract voor telefonie van NVO afliep, was binnen NVO de vraag: gaan wij verder met onze lokale telefooncentrale of schakelen we over op telefonie in de cloud? In de fase van oriëntatie, besluitvorming en offerte-aanvragen, raakte Bos ook in gesprek met onze accountmanager Henk Haan. RSE was al geruime tijd de partner van NVO voor mobiele telefonie en Haan legde bij de transportonderneming de mogelijkheid neer voor één totaaloplossing voor vaste en mobiele telefonie en supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Vodafone One Net en 4G back-up

De aangeboden oplossing bestaat uit Vodafone One Net plus een 4G-back-up. Vodafone One Net biedt bellen in de cloud: VoIP-telefonie en een online telefooncentrale met een zeer breed scala aan functionaliteiten. “De 4G back-up is een systeem waarmee wij storingen op het vaste netwerk kunnen ondervangen. Op ons bedrijfsterrein staat een 4G-mast. Ligt de vaste verbinding voor internet en telefonie eruit, dan schakelt ons systeem automatisch over op het mobiele 4G-netwerk. Dat is uiteraard iets minder snel dan glasvezel, maar zorgt er wel voor dat wij nagenoeg ongehinderd kunnen blijven werken.”

Tevreden klant

Nadat de keuze van NVO op RSE viel, moest alles worden aangelegd, ingericht en geïmplementeerd. Bos: “De overstap van lokale naar online telefooncentrale verliep soepel. Ook de aftersales was uitstekend. Uiteraard heb je altijd te maken met kinderziekten, maar die verhielp RSE snel en goed. We zijn tevreden over onze nieuwe totaaloplossing voor telefonie en internet. Het is stabiel en functioneert prima. RSE regelde de zaken zoals afgesproken en dacht goed met ons mee

Over NVO Transport

NVO Transport BV in Zuidbroek is de hub naar Scandinavië. Dit samenwerkingsverband van 54 Noord-Nederlandse transportbedrijven rijdt dagelijks met meer dan 160 vrachtwagens op Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. NVO verzorgt koelvervoer, expressvervoer, groupagevervoer, complete ladingen, volumetransport en warehousing.

Henk Haan

Adviseur zakelijke telefonie

MEER WETEN?

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?