Netwerk en telefonie nieuw pand Mijn Makelaar Bödeker Udema Winschoten geleverd en geïnstalleerd door RSE telecom & ICT Netwerk en telefonie nieuw pand Mijn Makelaar Bödeker Udema Winschoten geleverd en geïnstalleerd door RSE telecom & ICT

Netwerk en telefonie nieuw pand Mijn Makelaar Bödeker Udema Winschoten geleverd en geïnstalleerd door RSE telecom & ICT

Terug naar Projecten

ICT en telefonie moeten altijd werken bij bedrijven. Ook bij verhuizing.

Mijn Makelaar Bödeker Udema in Winschoten verhuisde naar een nieuw pand en RSE telecom & ICT zorgde voor vlekkeloos verhuizen van de telecom en netwerkomgeving van de Oost-Groninger makelaardij.

Telefonie
De verwachting van klant was dat telefonie in het nieuwe bedrijfspand was geregeld. Op de dag van verhuizing bleek dat niet het geval. Bödeker Udema benaderde RSE telecom & ICT met dit onvoorziene probleem en binnen één dag hebben wij het nieuwe pand voorzien van een nieuwe VOIP Bedrijfscentrale met alle benodigde telefoontoestellen.

ICT
Voor de verhuizing van Mijn Makelaar Bödeker Udema Winschoten verzorgde RSE telecom & ICT alle voorbereidingen voor een werkende netwerkomgeving in het nieuwe pand. Bij verhuizing vond de installatie plaats voor een zo vlekkeloos mogelijke verhuizing.

Bereikte resultaat
De medewerkers van Bödeker Udema konden op hun nieuwe werkplek snel en probleemloos weer aan de slag met hun werk in hun vertrouwde netwerk omgeving. En dankzij snel anticiperen op de vraag om levering van een voice over IP (VoIP) telefooncentrale en bijbehorende VoIP telefoon toestellen was het telefonie probleem binnen een dag opgelost. De klant was en is zeer tevreden.

Bekijk ook

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Topkwaliteit in communicatie, daarom kiest exclusieve kledingzaak Derksen & Derksen voor RSE

Met het kleden van achternaamgenoot en mediapersonality Johan Derksen verwierf het bedrijf landelijke bekendheid. En ook als kledingsponsor van FC Gro…
 

Binnen 10 minuten weten welke oplossingen bij uw bedrijf passen?

Doe gratis onze keuzewijzer

Start de keuzewijzer 

Wilt u een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie & ICT?